Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανέβασε στο TikTok βίντεο που δείχνει την αγωνία που ζούσαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα του συζύγου της μαζί με τα παιδιά τους.
Οι κόρες της κάθονται σε «πρώτη» θέση μπροστά στην τηλεόραση ενώ η Βασιλική Μιλλούση κινείται νευρικά σε όλο το σαλόνι, κρατώντας το πρόσωπό της από την αγωνία.
Στην εικόνα του Λευτέρη Πετρούνια να προσγειώνεται στο έδαφος, αγκαλιάζει τα παιδιά της και βουρκώνει.
«My man» (ο άνδρας μου), έγραψε στη λεζάντα, και περήφανα καμάρωσε την νίκη του μαζί με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί την Κυριακή (04.08.2024) στις 16:00, διεκδικώντας να γίνει ο πρώτης αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με 3 Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καστοριά – Τάκης Θεοδωρικάκος: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 21 εκατ. ευρώ για τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις
- Πώς κατάφερε να τρώει τζάμπα…για δύο ολόκληρα χρόνια! Viral άνεργος Ιάπωνας
- Ό,τι πιο σοκαριστικό έχετε δει: Φορτηγό γλιστράει και σκοτώνει 2 άτομα στη Ρουμανία, vid
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες με λεία 65.000 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Βεβαιώθηκαν 332 τροχαίες παραβάσεις σε διάστημα μιας εβδομάδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλες δύο προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση – Στους 8 οι προσωρινά κρατούμενοι
- Λιοντάρι τρομάζει πιστούς με εμφάνιση από το πουθενά στην Ινδία, vid
- Κώστας Τσουκαλάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κάθαρση θα έρθει με την αποχώρηση του Μητσοτάκη
- Έπος: Σέρβος ταξιτζής μπέρδεψε τον Τσιτσιπά με ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο!
- Κ. Χατζηδάκης: Μέχρι το τέλος του 2025 νέα δέσμη πρωτοβουλιών για τη στεγαστική πολιτική









