• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Τσαπανίδου ποζάρει στο γυμναστήριο και αποκαλύπτει το πρόγραμμά της

Η Τσαπανίδου ποζάρει στο γυμναστήριο και αποκαλύπτει το πρόγραμμά της

Η Πόπη Τσαπανίδου ανήρτησε φωτογραφία της από το γυμναστήριο στο instagram και έγραψε δύο λόγια για το πρόγραμμά της.

«Ξύπνησα 5.50. Στις 10 τέλειωσα την 3ωρη εκπομπή στο ραδιόφωνο. Στις 11.30 ολοκλήρωσα την προπόνηση στο γυμναστήριο. Τώρα είναι 12.30 και σε ένα τεταρτάκι ξεκινώ δουλειά στο site μου. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω θα κλείσω laptop κατά τις 7-8 το απόγευμα και θα έχω υπερ-ολοκληρώσει ένα 12ωράκι μούρλια.

Και αυτό θα είναι το πρόγραμμά μου μέχρι τον Ιούλιο του 2021 αν δεν μας πέσει κανένας ουρανός στο κεφάλι. Δεν το λες και συναρπαστικό! ΟΜΩΣ! Είναι το πρόγραμμα που αποφάσισα να ακολουθήσω και θα το απολαύσω μέχρι σκασμού. Θα προσθέσω έτσι για την εξέλιξή μου, την παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών ψυχοθεραπείας gestalt (θα τους παρακαλέσω να με δεχτούν ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα) και θα προσπαθήσω να ξαναπιάσω τα πινέλα μου γιατί έχω καιρό να ζωγραφίσω και μ’ αρεσει να παιζω με τα χρώματα. Α! Και θα ξαναρχίσω να τρέχω… Στη φωτό χαλβαδιάζω τους άδειους διαδρόμους και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στους χωματόδρομους του Άλσους Συγγρού και το πλαστικο δάπεδο που με κάνει να αισθάνομαι χαμστεράκι.

Που θέλω να καταλήξω; Στο πόσο σημαντικό είναι για μένα να βαζω πρόγραμμα και να το τιμώ. Με χαμόγελο.

Τι λες;

Τι σκέπτεσαι για τη δικη σου ζωή; Γράψε εδώ».

View this post on Instagram

Ξύπνησα 5.50. Στις 10 τελειωσα την 3ωρη εκπομπη στο ραδιόφωνο. Στις 11.30 ολοκλήρωσα την προπόνηση στο γυμναστήριο. Τώρα είναι 12.30 και σε ένα τεταρτάκι ξεκινώ δουλειά στο @ipopgr. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω θα κλείσω laptop κατά τις 7-8 το απόγευμα και θα έχω υπερ-ολοκληρώσει ένα 12ωράκι μούρλια. Και αυτό θα είναι το πρόγραμμά μου μέχρι τον Ιούλιο του 2021 αν δεν μας πέσει κανένας ουρανός στο κεφάλι. Δεν το λες και συναρπαστικό! ΟΜΩΣ! Είναι το πρόγραμμα που αποφάσισα να ακολουθήσω και θα το απολαύσω μέχρι σκασμού. Θα προσθέσω έτσι για την εξέλιξή μου, την παρακολούθηση ενός κύκλου σπουδών ψυχοθεραπείας gestalt (θα τους παρακαλέσω να με δεχτούν ενώ εχουν ξεκινήσει ήδη μαθήματα) και θα προσπαθήσω να ξαναπιάσω τα πινέλα μου γιατί έχω καιρό να ζωγραφισω και μ αρεσει να παιζω με τα χρώματα. Α! Και θα ξαναρχίσω να τρέχω… Στη φωτό χαλβαδιάζω τους άδειους διαδρόμους και αμφιταλαντεύομαι αναμεσα στους χωματόδρομους του Άλσους Συγγρου και το πλαστικο δάπεδο που με κάνει να αισθάνομαι χαμστεράκι. Που θέλω να καταλήξω; Στο πόσο σημαντικό είναι για μένα να βαζω πρόγραμμα και να το τιμώ. Με χαμόγελο. Μήπως να το κάνεις και εσύ; Τι λες; Τι σκεφτεσαι για τη δικη σου ζωή; Γράψε εδώ 👇

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou) on