Η θρυλική Νταϊάνα Ρος μάγεψε το κοινό στο Καλλιμάρμαρο – Δίπλα της η Παπαρίζου, vid

Μια φαντασμαγορική βραδιά μπόρεσαν να απολαύσουν οι Έλληνες θεατές στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η ντίβα της μουσικής σκηνής Νταϊάνα Ρος, η «βασίλισσα της soul» όπως την αποκαλούν μάγεψε την Αθήνα με τη φωνή, την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα διαχρονικά της τραγούδια σε μια μαγευτική συναυλία.

Με τις κλασικές επιτυχίες της – Ain’t No Mountain High Enough, I’m Coming Out, Upside Down ένωσε τους πάντες κάτω από την μαγευτική φωνή της.

Η Νταϊάνα Ρος σε ηλικία 80 χρονών απέδειξε πως το πάθος της για τη μουσική σκηνή ξεπερνάει κάθε ηλικιακή δυσκολία ενώ ευχαρίστησε τους Έλληνες με χαμόγελο.

Μάλιστα η ίδια έκανε μια όμορφη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο tiktok λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο γράφοντας:

Έφτασα στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Ω, πόσο όμορφα είναι εδώ… ο ήλιος, το φως, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ο ουρανός, τα πουλιά, είναι παραδεισένια. Υπάρχει τόση αγάπη εδώ. Ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς. Τα λέμε απόψε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, συνοδεύοντας το βίντεο με ένα απόσπασμα από τη συναυλία του έδωσε στο Ηρώδειο το 1992. (ΕΔΩ)

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη συναυλία ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Την συναυλία άνοιξε για το κοινό η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου η οποία αποθεώθηκε. ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-KEYSTONE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί