• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η συγκινητική αναφορά του Νίκου Κουρκούλη στην απώλεια της μητέρας του – BINTEO

Η συγκινητική αναφορά του Νίκου Κουρκούλη στην απώλεια της μητέρας του – BINTEO

Με ένα μήνυμα για την απώλεια της μητέρας του ξεκίνησε ο Νίκος Κουρκούλης την παρουσία του στην εκπομπή «Πάσχα με το MEGA».

Καθώς καθόταν στο τραπέζι και παρατηρούσε παλαιότερες φωτογραφίες του ο τραγουδιστής ανέφερε ότι «η ζωή μας είναι γεμάτη με εικόνες από ανθρώπους. Από ανθρώπους οδηγητές, δοτικούς, γεμάτους με αγάπη, γνώση και συναισθήματα που καταλήγουν να γίνονται οι εμπνευστές μας, τα είδωλα μας. Έτσι, λοιπόν, σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου και δεν είναι δυστυχώς πλέον μαζί μας, αλλά θα υπάρχουν για πάντα μέσα μου, αφιερώνω τη σημερινή εκπομπή. Με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου συναισθάνομαι όλους όσους έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά».

«Στους αφανείς ήρωες που σταυρώνονται καθημερινά και προσδοκούν τη δική τους ανάσταση αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια» πρόσθεσε ο δημοφιλής ερμηνευτής. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επιτυχία «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι» που ο Νίκος Κουρκούλης τραγούδησε με σπαραγμό.

«Όπου κι αν είσαι ώρα καλή, πάντα θα σε θυμάμαι… Ένας τροχός είναι η ζωή γι’ αυτό και όλα γυρνάνε».

(newsbeast)