• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Στεφανία Λυμπεράκη παρουσίασε το τραγούδι της Eurovision από το σπίτι της! (βίντεο)

Η Στεφανία Λυμπεράκη παρουσίασε το τραγούδι της Eurovision από το σπίτι της! (βίντεο)

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε σε ακύρωση τη φετινή διοργάνωση της Eurovision για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού.

Φυσικά αυτό απογοήτευσε τους χιλιάδες fans του θεσμού.

View this post on Instagram

💥 Tomorrow our super song #SUPERG!RL is also released on #Spotify! 🇳🇱18:00/🇬🇷19:00 🚀 #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT

A post shared by Stefania (@stefania_) on

Eurovision από το σπίτι

Μετά από απαίτηση χιλιάδων fans η EBU πήρε τελικά την απόφαση να διοργανώσει έναν ιστορικό online «τελικό» με τους καλλιτέχνες να τραγουδούν από το σπίτι τους, χωρίς να βαθμολογούνται.

Έτσι το «μένουμε σπίτι» πυροδότησε την ιδέα να γίνει για πρώτη φορά ένας ιστορικός ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού μέσα από online μετάδοση, με όλους τους καλλιτέχνες να τραγουδούν τα κομμάτια τους από το σπίτι τους.

Παρουσίαση από το σπίτι!

Το τραγούδι SUPERGΙRL έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία αφού έχει σκαρφαλώσει στο Top50 των iTunes σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο Youtube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας Ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στην 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

«Σε ευχαριστώ @dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ, οτι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το SuperG!rl θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε … τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω… που λένε και οι στίχοι του “SUPERGIRL”», έγραψε η Στεφανία Λυμπεράκη στο Instagram:

in.gr / photo video screenshot