Η Ρόζι Ο’Ντόνελ για τον Κιάνου Ριβς: Τόσο καλόκαρδος αλλά ο χειρότερος καλεσμένος μου

Η Ρόζι Ο'Ντόνελ ποτέ δεν περίμενε ότι ο Κιάνου Ριβς θα της δημιουργούσε πρόβλημα...όπως ισχυρίζεται.

Όταν συζήτησε για το ποιούς θεωρεί τους καλύτερους και τους χειρότερους καλεσμένους της κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας της στο The Rosie O’Donnell Show σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της αυστραλιανής εκπομπής Sam Pang Tonight , η 63χρονη κωμικός που έφυγε από τις ΗΠΑ λόγω εκλογής Τραμπ, αποκάλυψε «έναν από τους χειρότερους, τον οποίο αγαπώ, αλλά δεν είναι καλός στις talk shows – τον Keanu Reeves ». (ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

Η O’Donnell διευκρίνισε: «Είναι τόσο γλυκός, φαίνεται πανέμορφος, λατρεύω όλες τις ταινίες του, αλλά δεν απαντούσε σε καμία ερώτηση. Έλεγα, “Λοιπόν, Κιάνου, πώς πάει; Πώς αισθάνεσαι;” – “Καλά”», μιμήθηκε τις κοφτές απαντήσεις του. «Ήμασταν ζωντανά. Δεν μπορούσαμε να το ξαναγράψουμε. Τελικά είπα μετά από τρία λεπτά, “Ξέρεις, Κιάνου, είναι ένα talk show. Πρέπει να μιλήσεις!”»

«Αλλά το κατάλαβε. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καλόκαρδος, οπότε δεν θέλω να τον υποτιμήσω».

Ο Ριβς ήταν απλώς ντροπαλός. Η Ο’Ντόνελ κάλεσε τον ηθοποιό εκεί για να προωθήσει την ταινία τρόμου ” Ο Δικηγόρος του Διαβόλου” με ερωτήσεις, στις οποίες, πιστή στη μνήμη της, εκείνος γενικά απαντούσε με σύντομες, εύστοχες απαντήσεις.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί