• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Πόπη Τσαπανίδου και η κόρη της βγήκαν για ουζάκι στη θάλασσα

Η Πόπη Τσαπανίδου και η κόρη της βγήκαν για ουζάκι στη θάλασσα

Η Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες από την έξοδό της με μια από τις τρεις κόρες της, την Ευτυχία, η οποία είναι δίδυμη με τη Μαρίνα, ενώ η μεγαλύτερη των τριών είναι η Εύα. Οι τρεις τους, όπως αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της ανάρτησης, συχνά πειράζουν τη μητέρα τους, ρωτώντας τη ποια είναι η αγαπημένη της κόρη!

Μαμά και κόρη, λοιπόν, πίνουν ουζάκι δίπλα στη θάλασσα και απολαμβάνουν η μια την παρέα της άλλης και τα μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπά της μαρτυρούν ότι περνάνε φανταστικά!

«Στην υγειά της Ευτυχίας μιας και αυτή είναι στην άλλη άκρη του ποτηριού, με το οποίο τσουγκρίζω -και θα το δείτε εάν σύρετε δεξιά την οθόνη-! Φυσικά την λατρεύω αλλά δεν σας λέω κάποιο νέο αφού κόρη μου είναι και δείξε μου εσύ μάνα με σώας τας φρένας που να μην λατρεύει το παιδί της. Βέβαια εδώ αναμένονται σχόλια από τις άλλες δύο κόρες και μάλιστα σε έντονο ύφος αφού μπορεί να έγιναν ολόκληρες γυναίκες αλλά ακόμα παίζουνε με επιτυχία το παιγνίδι “αγαπημένη κόρη”. Στην υγειά της λοιπόν αφού η φωτογραφία της ανήκει και στην υγειά όλου του κόσμου μέσα στην κορονοτρέλα που ζούμε! Εσύ σε τι θα τσουγκρίσεις σήμερα;» έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο οι δίδυμες είχαν γενέθλια η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια στο Instagram, εκφράζοντας πόσο περήφανη νιώθει «Τις καμαρώνω. Τις βλέπω και ψηλώνω μισό μέτρο. Τις κρυφοκοιτάζω όταν δεν με παρακολουθούν και διακρίνω στο καθαρό βλέμμα τους, δύναμη και καλοσύνη. Έγιναν όσα ονειρεύτηκα και ακόμα περισσότερα. Έγιναν ωραία τυπάκια. Συμπονετικά. Υπεύθυνα. Εργατικά. Αφοσιωμένα. Τολμηρά. Αποφασιστικά. Έγιναν καλοί άνθρωποι. Όλα τα άλλα μου περισσεύουν» έγραψε μεταξύ άλλων!


bovary/photo: video screenshot