• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η νέα Μενεγάκη – Το «next big thing» της Ελληνικής τηλεόρασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα Μενεγάκη – Το «next big thing» της Ελληνικής τηλεόρασης (ΒΙΝΤΕΟ)

baleskou
Έχει χαρακτηριστεί ως «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης»!

 Η Ιωάννα Μαλέσκου «έκλεισε» στον ΣΚΑΪ και αναδεικνύεται στο «next big thing» της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την Πρέβεζα στην Κρήτη

Η Μαλέσκου είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Πρέβεζα από όπου αργότερα πήγε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές Παιδαγωγικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Τελικά, βρέθηκε στην Κρήτη και κυρίως σε χωριά του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου ως δασκάλα δημοτικού.

Η μοίρα τής όμως της είχε επιφυλάσσει άλλα.

Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά δρώμενα και επί σειρά ετών παρουσίαζε το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Κρήτη TV, με τίτλο «Καλό μεσημέρι».

Έχει δηλώσει:

 «Η τηλεόραση άρχισε ύστερα από ένα δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε ένα μικρό τοπικό κανάλι και έγινε το βάπτισμα του πυρός για εμένα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε και πραγματικά εισέπραξα αγάπη και αποδοχή που δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι διπλά, γιατί όταν σε πετάνε σε έναν ωκεανό και κολυμπάς, είναι υπόθεση. Όταν, όμως, κολυμπάς, γλιτώνεις από καρχαρίες και περνάς και στην απέναντι όχθη, τότε είναι νίκη και δικαίωση. Το επόμενο τηλεοπτικό μου εγχείρημα γνώρισε ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή και εγώ ως πρόσωπο, ταυτόχρονα, περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και αγάπη. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε σταματάει κόσμος στον δρόμο, στα μαγαζιά ή σε καφέ για μια φωτογραφία ή τα αμέτρητα μηνύματα που δεν προλαβαίνω να ανοίγω στα social media. Το ευχαριστώ είναι λίγο».

Πως την γνώριζε το ευρύ κοινό;

Μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς, κατά την περσινή σεζόν, στο OPEN, με τίτλο «Για την παρέα». Η ιδιαίτερη «σχέση» τους συνεχίστηκε και τη φετινήν χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και το «Καλό μεσημεράκι».

Ειδικότερα, η στήλη της «Χρυσής τηλεόρασης», στην οποία ο Μουτσινάς σχολιάζει πρόσωπα και τοπικών περιφερειακών σταθμών, γέμισε με στιγμιότυπα της Μαλέσκου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της απέδωσαν τον χαρακτηρισμό «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης», εκθειάζοντας τόσο την ομορφιά της όσο και την πολύ καλή χρήση των Ελληνικών.

Μετά από πολιορκία του ALPHA, είπε τελικά «ναι» στην πρόταση και το Σάββατο (04/07) εθεάθη στις εγκαταστάσεις του σταθμού, στο Φάληρο, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό της.

Μάλιστα, η μετεγγραφή της είχε προαναγγελθεί στην εκπομπή του Μουτσινά την Παρασκευή (03/07). Ωστόσο, εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα.

Για να δούμε λοιπόν…