Η 44χρονη Κάθριν έτυχε θερμής υποδοχής σε μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Κάρντιγκαν της Ουαλίας, στο πλαίσιο μιας βασιλικής εκδήλωσης για την ανάδειξη της ακμάζουσας ουαλικής κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας.
Το πάθος της να αναδεικνύει τη βρετανική βιομηχανία είναι εν μέρει εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειάς της: οι πρόγονοι του πατέρα της ήταν ιδιοκτήτες της William Lupton & Co, μιας εταιρείας εμπόρου και κατασκευαστή μαλλιού με έδρα το Λιντς.
Η εταιρία στην Ουαλία σχεδιάζει και κατασκευάζει τζιν υψηλής ποιότητας εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η πριγκίπισσα συνομίλησε με τρεις εκπαιδευόμενους που την πήγαν σε μια ραπτομηχανή όπου της δόθηκε η ευκαιρία να ράψει την ετικέτα σε ένα τζιν που κατασκευάστηκε ειδικά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Της έδειξαν πώς η εταιρεία ράβει την ετικέτα «Made in Wales» στο πίσω μέρος κάθε τζιν και είπε: «Λατρεύω την ετικέτα «Made in Wales». Μπορείς πραγματικά να δεις τη χειροποίητη κατασκευή και τη φροντίδα που έχει δοθεί».
Η πριγκίπισσα έλεγξε με επιτυχία το πεντάλ του μηχανισμού, παρά το γεγονός ότι φορούσε ψηλοτάκουνα. Και όταν τελείωσε την ετικέτα, σήκωσε περήφανα τα τελειωμένα τζιν του Γουίλιαμ, τα οποία κανονικά θα κόστιζαν 245 λίρες, και είπε «Θα τα λατρέψει».
Η Φοίβη Φίλιπς, 31 ετών, εκπαιδευόμενη από το Κάρντιγκαν που έδειξε στην Κέιτ πώς να χειρίζεται το μηχάνημα, είπε αργότερα: «Ήταν καλή. Είχε πολύ έλεγχο. Φορούσε ψηλοτάκουνα, αλλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το πεντάλ».
Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρισκόταν στην Ουαλία για να ανεβάσει τον πήχη της μόδας, προωθώντας παράλληλα τη βρετανική χειροτεχνία.
WATCH: The Princess of Wales tries her hand at putting the finishing touches to a pair of jeans while on a visit to a factory in Cardigan. pic.twitter.com/bBk3xWUnWj
— LBC News Wales (@LBCNewsWales) February 3, 2026
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid









