Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθαρίζει τα πράγματα για το «Hatgate» — και ζητά συγγνώμη από τον Καναδά.
Ο 41χρονος Δούκας του Σάσεξ προκάλεσε αντιδράσεις όταν φόρεσε ένα καπέλο των Los Angeles Dodgers ενώ παρακολουθούσε τον 4ο αγώνα του World Series στο Dodger Stadium στις 28 Οκτωβρίου, με τη σύζυγό του, Meghan Markle , αντί να δείξει υποστήριξη στους καναδούς Toronto Blue Jays. Η κριτική προήλθε από οπαδούς που ένιωθαν ότι ο πρίγκιπας θα έπρεπε να είχε υποστηρίξει μια ομάδα από χώρα της Κοινοπολιτείας αντί για τη νέα του βάση στην Καλιφόρνια.
Ο Χάρι, ο οποίος βρίσκεται στο Τορόντο για τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης — το αντίστοιχο της Ημέρας των Βετεράνων στο Ηνωμένο Βασίλειο — αφιέρωσε λίγο χρόνο μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμά του, το οποίο περιελάμβανε την επίσκεψη στο Κέντρο Βετεράνων στο Κέντρο Επιστημών Υγείας Sunnybrook την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, για να ξεπεράσει γελώντας την φιλική διαμάχη και να επιβεβαιώσει την αγάπη του για τον Καναδά.
«Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε για το ότι φορέσατε το καπέλο των LA Dodgers την περασμένη εβδομάδα και μπήκατε σε δύσκολη θέση;» ρωτήθηκε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο CTV News στις 6 Νοεμβρίου.
Ο Χάρι απάντησε: «Α, το καπέλο των Λος Άντζελες Ντότζερς — καπέλο-σκάνδαλο. Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Καναδά που το φόρεσα».
«Δεύτερον, ήμουν υπό πίεση», συνέχισε, αναλογιζόμενος την εμπειρία του παρακολουθώντας τον 4ο αγώνα στο στάδιο Ντότζερ. «Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Με κάλεσαν στο θεωρείο των Λος Άντζελες Ντότζερς ή στο ισόγειο από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Έτσι, έκανα αυτό που θεώρησα ευγενικό».
Ενώ οι Dodgers έχασαν τον 4ο αγώνα, κέρδισαν τον 7ο αγώνα εναντίον των Blue Jays με 5-4 και τελικά έγιναν πρωταθλητές του World Series. Ο Harry ήθελε να ξεκαθαρίσει πού βρίσκεται η καρδιά του φορώντας ένα καπέλο των Blue Jays κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
«Θα το φοράω αυτό από τώρα και στο εξής για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω άλλα τέτοια λάθη», είπε, ενώ παράλληλα έδωσε μια ακόμη εξήγηση για το γιατί φορούσε εξαρχής καπέλο των Dodgers.
«Όταν σου λείπουν πολλά μαλλιά από την κορυφή και κάθεσαι κάτω από τα φώτα των προβολέων, θα πάρεις όποιο καπέλο είναι διαθέσιμο», είπε.
Συνέχισε λέγοντας ότι για το υπόλοιπο του World Series, θα ήταν «οπαδός των Blue Jays σε όλη τη διάρκεια».
Δε’ιτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεξικό: Η πρόεδρος Σέινμπαουμ απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία
- Viral έγινε Αυστραλή δημοσιογράφος που έκανε ζωντανή μετάδοση…μεθυσμένη – ΒΙΝΤΕΟ
- Με αμερικανική ανάμιξη η εκτέλεση του αρχηγού των καρτέλ που βύθισε στο χάος το Μεξικό, vid
- Στα «σκαριά» νέες συνεργασίες ελληνικών ΑΕΙ με πανεπιστήμια της Βουλγαρίας
- Η έξοδος της Καθαράς Δευτέρας έχει ρίζες: Έθιμα κρατούν ζωντανή την πολιτισμική συνέχεια και τουριστική ανάπτυξη
- Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας: Ο Πούτιν συνεχάρη τους Ρώσους
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από Μεξικό: Πυροβολισμοί των καρτέλ διέκοψαν ποδοσφαιρικό παιχνίδι
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην Αλάσκα
- Η έπαρση της ελληνικής σημαίας και ο εθνικός ύμνος στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, vid – ΦΩΤΟ









