Η Εύη Βατίδου πήγε στην λαϊκή με κάρτα -«Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχουμε μετρητά», είπε

ΕΠΟΣ...

Από τα σύννεφα έπεσε το πρώην μοντέλο, Εύη Βατίδου όταν ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει με κάρτα σε λαϊκή αγορά.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνόδευσε την 46χρονη σε συνοικιακή λαϊκή αγορά. Μάλιστα δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, είχε προκαλέσει αίσθηση με την αντίδρασή της, όταν σε έξοδό της οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα αγόραζε αθλητικά από τη λαϊκή. Τότε είχε δηλώσει πως δεν είχε ιδέα πως υπάρχουν αθλητικά στη αγορές.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου στη βόλτα που έκανε στη λαϊκή, ενώ στη συνέχεια ρώτησε παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.


«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά. Δεν το ήξερα αυτό», είπε στην κάμερα του Alpha.

iefimerida/scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί