• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου όταν η Μαργαρίτα πέρασε στην 4αδα και το πάρτι στο twitter! (vid)

Η επική ατάκα του Κουτσόπουλου όταν η Μαργαρίτα πέρασε στην 4αδα και το πάρτι στο twitter! (vid)

2ος Ημιτελικός χθες και σε αυτό το κομβικό σημείο του MasterChef 5, ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας, έκανε τα προηγούμενα να φαντάζουν «παιχνιδάκι».

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς και οι εξαιρετικοί καλεσμένοι τους, λαμβάνουν υπόψιν τους και την πιο μικρή αστοχία στα πιάτα των υποψήφιων.


Οι υποψήφιοι αντιλήφθηκαν πλέον ότι οι κριτές απλά τους… προπονούσαν, όλο αυτό το διάστημα, για αυτήν τη σημαντική στιγμή.

Με ένα εκπληκτικό πιάτο, το οποίο εκθείασαν οι κριτές η Μαργαρίτα πήρε το εισιτήριο της 4αδας και έγινε χαμός στο twitter!

Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε την ατάκα του «αιώνα». «Ο να σου…» αναφώνησε στη δοκιμή του πιάτου της Μαργαρίτας κι «λύθηκαν» όλοι στα γέλια.

Ο Διονύσης έφτασε ένα βήμα πριν αλλά για μια ακόμη φορά «έφαγε τη σκόνη» της Μαργαρίτας και η πικρία φάνηκε στο πρόσωπό του.

«Χαίρομαι που είμαι στους τέσσερις», είπε απλά η Μαργαρίτα και ανέβηκε στον εξώστη αφού ήταν σίγουρη πως το πιάτο της θα έκανε τη διαφορά.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα πιάτα δίχως ευρηματικότητα οδηγούν τους δημιουργούς τους, αναπόφευκτα, στην τελευταία δοκιμασία αντιγραφής, με ένα πιάτο του chef και αγαπημένου φίλου των κριτών, Θοδωρή Παπανικολάου, του chef, που «ζωγραφίζει»!

Ποιος ή ποια θα αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο της τετράδας στο MasterChef 5;Θα το δούμε στη συνέχεια.

gossip/ photo vid screenshot