Ενόψει των δύο συναυλιών του συγκροτήματος στο Τόκιο, στο στο Tokyo Dome στις 26 και 26 Οκτωβρίου η έκθεση με αφίσες και ταινίες των Oasis φιλοξενείται στη New Gallery.
Μεταξύ άλλων παρουσιάζεται η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Oasis στην Ιαπωνία από το 1994 σε ψηφιακή μορφή 4K. Εκτός από την αρχική μετάδοση που προβλήθηκε στο Space Shower TV, θα προβληθούν και τα τρία τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν προβλήθηκαν εκείνη την εποχή.
Η έκθεση μεταφέρθηκε στο Τόκιο μετά από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και χαρακτηρίζεται ως συλλογή που ανακατασκευάζει θρυλικές ζωντανές εμφανίσεις από μια σύγχρονη οπτική γωνία.
Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ που επανενώθηκαν για παγκόσμια περιοδεία συμπεριέλαβαν δύο συναυλίες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.
Το συγκρότημα εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ιαπωνία στα τέλη του 1994 και γρήγορα απέκτησε αφοσιωμένο κοινό σε μια εποχή που το ενδιαφέρον για τη δυτική μουσική βρισκόταν σε ιστορικά υψηλά. Οι επόμενες επισκέψεις περιελάμβαναν sold-out συναυλίες σε αρένες σε όλη τη χώρα και αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Το τραγούδι των Oasis, «Falling Down» αποτέλεσε εναρκτήριο θέμα στο anime του 2009 «Eden of the East». Το συγκρότημα ανταπέδωσε την αγάπη, επίσης, με ένα μουσικό βίντεο που διαδραματίζεται στο Τόκιο και τον Νόελ να μιλάει για χρήσιμα δώρα που έχει λάβει από Ιάπωνες θαυμαστές.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 26 Οκτωβρίου στη New Gallery, έχει στηθεί ακριβώς εγκαίρως για τη διήμερη συναυλία του συγκροτήματος στο Tokyo Dome στις 25 και 26 Οκτωβρίου.
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πατέρας Έλον Μασκ: Ο Ζελένσκι είναι σατανικός, vid
- “Η κατάχρηση αξονικών τομογραφιών ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ασθενών”
- Κεραμέως: Το νομοσχέδιο ενισχύει το δικαίωμα των εργαζομένων να ζητούν τετραήμερη εργασία
- Γ. Νικητιάδης: «Επικοινωνιακά κόλπα για δήθεν μειώσεις τιμών. Καμία αλλαγή για τους καταναλωτές»
- Ο γιος του Καντάφι που κρατείται χωρίς δίκη εδώ και 10 χρόνια θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 11 εκατ. δολαρίων
- Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με τον Αντόνιο Κόστα: “Δεν νοείται συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα SAFE”
- Μεθυσμένος ο Έλληνας οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα με 2 νεκρούς στις Αφίδνες
- Γιατί η Ουγγαρία; Το μήνυμα που θα σταλεί προς πάσα κατεύθυνση
- Αφγανιστάν-Πακιστάν: Συνομιλίες για να μην ξεσπάσει νέο πολεμικό μέτωπο στην Ασία
- Κατάργηση τελών εισόδου- εξόδου το 2026 για τα συνεργεία αυτοκινήτων στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Κύρια Θέματα

















