Όταν το Θέατρο Empire άνοιξε ξανά το 1978, μετά από χρόνια κλεισίματος, ο χώρος-ορόσημο είδε μια πλήρη αίθουσα εκδηλώσεων, μια πρόσφατα ανακαινισμένη οθόνη και τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ να παρουσιάζει την παράσταση «Τα 39 Σκαλοπάτια».
Τώρα, σχεδόν 50 χρόνια μετά, ο κινηματογράφος αναδημιούργησε την αξέχαστη επανεκκίνηση με μια προβολή της ταινίας «Τα 39 Σκαλοπάτια», την οποία παρουσιάζει για άλλη μια φορά ο καταξιωμένος ηθοποιός.
Ο 81χρονος πλέον Ρόμπερτ Πάουελ πρωταγωνίστησε ως ο μυστικός πράκτορας Ρίτσαρντ Χάναι στην ταινία, και είναι επίσης γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” .
Η πρόεδρος του Empire Theatre, Τζο Κόλις, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να καλωσορίζουμε τον Ρόμπερτ Πάουελ πίσω στο Empire Theatre».
«Η ιστορία του με αυτό το κτίριο είναι βαθιά εκτιμημένη και η συμβολή του παραμένει σημαντικό μέρος της ιστορίας μας.»
“Σε ευχαριστώ Ρόμπερτ, για μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά.
Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας και γέμισαν το θέατρο με ζεστασιά, περιέργεια και γέλιο.”
Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΒΙΝΤΕΟ με εκτοξεύσεις πυραύλων βόρεια της Κύπρου
- Τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ινδού πρωθυπουργού Μόντι με τον Ιρανό πρόεδρο Πεζεσκιάν
- Ζαχάροβα για τα πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν: «Κίνδυνος πραγματικής καταστροφής»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στόχευσαν ένα ισραηλινό μαχητικό F-16
- Ποινική δίωξη για βαρύτατα αδικήματα άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος προβεβλημένου γκαλερίστα
- Οι 10 καλύτερες τροφές για το δέρμα σας
- Γ. Κεφαλογιάννης: Προχωράμε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair
- Ο Τραμπ απειλεί να στείλει πράκτορες της αστυνομίας μετανάστευσης (ICE) στα αεροδρόμια
- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου
- Συγκλονιστικό βίντεο: Τελεφερίκ αποκολλήθηκε και σκότωσε γυναίκα στην Ελβετία, vid









