Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα συμμετέχει στη λειτουργία για τη μνήμη των θυμάτων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων στο μνημείο του Κενοταφίου στο Whitehall του Λονδίνου, την «Κυριακή της Μνήμης» («Remembrance Sunday»). Θα βρίσκεται στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου Γ’, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και άλλων ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας ενώ θα είναι παρούσα και στην ετήσια τελετή το απόγευμα του Σαββάτου (09.11.2024) στο Royal Albert Hall.
Θα είναι η πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τον Σεπτέμβριο που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της, μετά τη διάγνωσή για καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με τον Independent.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η παρουσία της βασίλισσας Καμίλα στις εκδηλώσεις θα εξαρτηθεί από τις συστάσεις των γιατρών της καθώς η ίδια αντιμετωπίζει αναπνευστική λοίμωξη και απέχει από τα δημόσια καθήκοντά της.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη φυλακή o ιερέας YouTuber και άλλα τρία μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών
- Το «σκοτεινό» σχέδιο εναντίον της Ρωσίας απέτυχε
- Συνελήφθη 19χρονος για revenge porn σε βάρος ανήλικης – Την απειλούσε ότι θα δημοσίευε προσωπικά της βίντεο
- Αλευροσκώληκες, έντομα, γρύλοι: Προωθούν τα έντομα για τροφή των αστροναυτών και στο διάστημα
- Πάνω από 100.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- Ο Αμπάς υπόσχεται “μεταρρυθμίσεις” στην Παλαιστινιακή Αρχή και ταχεία διεξαγωγή εκλογών
- Ελβετία: Πάνω από 25 εκατομμύρια δολάρια για ένα μπλε διαμάντι σε δημοπρασία του Christie’s
- Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζελένσκι! Θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κρίση;
- Μικελάντζελο Πιστολέτο: Ο 92χρονος καλλιτέχνης παρουσίασε έργο του στη σκιά των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας, vid
- Τα νεότερα για το τουρκικό C-130 που συνετρίβη – Πώς το έμαθε ο Ερντογάν









