Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε χαμογελαστή φορώντας ένα μακρύ λευκό σατέν φόρεμα και ένα λευκό σακάκι.
Στην ομιλία της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της Μαρσελίν Μπερτράντ (Marcheline Bertrand) η οποία πάντα την υποστήριζε στην υποκριτική.
«Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της κοινότητας. Πολλοί άνθρωποι περνούν τη ζωή τους χωρίς να έχουν μια δημιουργική διέξοδο» ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός.
«Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που έπρεπε να εγκαταλείψει τα όνειρά της για μια πιο δημιουργική ζωή ωστόσο αγκάλιασε το κομμάτι αυτό μέσα από εμένα. Έγραφε γράμματα στους χαρακτήρες μου -“Αγαπητή Gia, Αγαπητή Lisa Rowe, Αγαπητή Lara Croft”- και εδώ και 16 χρόνια δεν έχω πια αυτά τα γράμματα» ανέφερε.
Η ταλαντούχα ηθοποιός αναρωτήθηκε τι θα έγραφε η μητέρα της στον πρόσφατο χαρακτήρα της, τη θρυλική Μαρία Κάλλας, την οποία ενσάρκωσε στην ταινία «Maria».
«Προσπαθώ να φανταστώ μερικές φορές τι θα έγραφε. Πιθανότατα θα έλεγε στη Μαρία ότι την αγαπά γιατί μολονότι είχε πολλά, ποτέ δεν είχε τη μητρική αγάπη» συνέχισε και συμπλήρωσε συγκινημένη:
«Εγώ δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς τη μητέρα μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια τέτοια εποχή του χρόνου και πάντα αυτός ο καιρός μου τη θυμίζει».
Η μητέρα της Τζολί πέθανε στις 27 Ιανουαρίου του 2007, σε ηλικία 56 ετών μετά από οκταετή μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών και του μαστού, σύμφωνα με την Daily Mail.
Κατά την άφιξή της στο Φεστιβάλ, η σταρ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές της, οι οποίοι της χάρισαν λουλούδια και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί της προτού βρεθεί στο κόκκινο χαλί του φημισμένου Arlington Theatre.
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Την Άρτα επισκέφθηκε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Κώστας Σκρέκας
- Θεσσαλονίκη: Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ ανήλικης και επιτέθηκαν σε 30χρονο που πήγε στο ραντεβού
- Η Ιβάνκα Τραμπ εθεάθη μαζί με τον Ράμα στην Αλβανία – Συζητήσεις για επενδύσεις, vid
- Χατζηδάκης για ΕΕ-ΗΠΑ: «Η παραδοσιακή σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού αρχίζει να αλλάζει»
- Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ οδηγού απορριμματοφόρου και επιβατών φορτηγού στην Πολίχνη
- Σήμερα το ταξίδι των διπλωματών του Τραμπ στη Μόσχα
- ΕΒΕΠ για το παράδοξο της ελληνικής οικονομίας – Ενώ ο πληθωρισμός πέφτει, το κόστος ζωής ανεβαίνει
- «Δάσος υπό το μηδέν»: Παγωμένο “δάσος” σε ορεινό πανδοχείο εντυπωσιάζει, vid
- ΔΥΠΑ: Αύριο η 50ή «Ημέρα Καριέρας» στο Περιστέρι – Περισσότερες από 8.000 ευκαιρίες απασχόλησης
- Εκτός ΠΟΥ από σήμερα και επίσημα οι ΗΠΑ – «Μουδιασμένος» ο Bill Gates









