Γυναίκα τους άφησε με το στόμα ανοικτό στο γυμναστήριο! Δείτε τι έκανε! – VID

Δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ένα βίντεο με τις αντιδράσεις δύο ανδρών σε γυμναστήριο στην Αγγλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι βλέπουν; Μια γυναίκα να κάνει άρσεις θανάτου σηκώνοντας αδιανόητα κιλά.

Η πρωταγωνίστρια ονομάζεται Σίντνεϊ Κάσιντι και είναι σχεδιάστρια μόδας. Ωστόσο, της αρέσει πολύ να περνάει αρκετή ώρα στο γυμναστήριο προκειμένου να δυναμώσει.

Πρόσφατα ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εκτελεί άρσεις θανάτου, όμως αντί αυτό που προκάλεσε εντύπωση δεν ήταν ο τέλειος τρόπος που εκτέλεσε την άσκηση, αλλά οι αντιδράσεις δύο θαμώνων του γυμναστηρίου που την παρακολουθούσαν.

Οι εκφράσεις τους είναι όλα τα λεφτά, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. Η Σίντνεϊ εκτελούσε την άσκηση σηκώνοντας δύο φορές το βάρος της, με τους δύο άντρες να τρίβουν τα μάτια τους.

Για την ιστορία η Σίντνεϊ σήκωσε 140 κιλά, με το βίντεο να έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και εκατοντάδες σχόλια.

@sydgrows like he said…what’s with all these beast women 😈 #gymtok #gymgirl #gymreactions #gymrat #gymhumor #gymmeme #gymlife #girlswholift #strongwomen #gymshark ♬ Love Tonight – David Guetta Remix – Shouse

(gazzetta – scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί