Γυναίκα που της είχαν αφαιρεθεί οι ωοθήκες λόγω καρκίνου, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Η Stacey Broadmeadow από το Greater Manchester φοβόταν ότι δεν θα έκανε ποτέ παιδί μετά τη διάγνωσή της - αλλά με τη φροντίδα των ειδικών, έγινε μητέρα. «Είναι ένα απόλυτο θαύμα», είπε. «Κάθε φορά που το κοιτάζω, σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι».

Μια γυναίκα που γέννησε, μετά την αφαίρεση των ωοθηκών της στην οποία είχε προχωρήσει για να σώσει τη ζωή της και να νικήσει μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου, περιέγραψε το νεογέννητο μωρό της ως ένα «θαύμα».

Η Stacey Broadmeadow, από το Stockport, διαγνώστηκε με ψευδομύξωμα περιτοναίου (PMP) το 2017, εκ των οποίων οι πιθανότητες είναι μία στο εκατομμύριο.

Η 38χρονη -η οποία θα είναι πέντε χρόνια χωρίς καρκίνο τον Αύγουστο- κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Χάρι, αφού κατάψυξε τα ωάρια της μεταξύ των χειρουργείων.

Ο Χάρι γεννήθηκε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, καθώς μόνο δύο από τα έμβρυά της ήταν βιώσιμα για θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η πρώτη της προσπάθεια κατέληξε σε αποβολή και το ωάριο που τον δημιούργησε ήταν η τελευταία της ελπίδα.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί