• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στις παρενέργειες του εμβολίου: «Δηλαδή έβαλε ο διάβολος φόρα να αφανίσει τον πλανήτη;»

Γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στις παρενέργειες του εμβολίου: «Δηλαδή έβαλε ο διάβολος φόρα να αφανίσει τον πλανήτη;»

Στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Καπετάνιος,

ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ζωή μας με τον κορονοϊό αλλά κι αν θα κάνει το εμβόλιο.

-Η πανδημία μετέτρεψε τα δεδομένα σε ζητούμενα και πλέον μιλάμε για μια νέα πραγματικότητα, ανατρέποντας την καθημερινότητα που γνωρίζαμε…

Ακριβώς, μάλιστα συζητώντας με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία, μου είπαν ότι έζησαν πολέμους, κατοχή, χούντα, αλλά σαν αυτό που ζούμε τώρα το 2020, δεν το έχουν ξαναζήσει, ούτε στον πόλεμο δεν γίνονταν τόσο απαγορευτικά πράγματα, ούτε στην κατοχή, να επιβάλλουν πράγματα, να στερούν την ελευθερία και τη θρησκευτική πεποίθηση… Ούτε σε εμπόλεμη κατάσταση, σε καμία των περιπτώσεων, μου το λένε όλοι οι παλιοί, το βλέπω και μόνος μου.

-Τι θεωρείς ότι δεν γίνεται και πρέπει να γίνει; Ποια μέτρα θ’ ανταποκρίνονταν καλύτερα, στην κατάσταση αυτή; Αν άνοιγαν τα θέατρο, θα υπήρχε προσέλευση του κόσμου;

Ο κόσμος αν τον έχεις τρομοκρατήσει, δεν θα πάει πουθενά, στα σούπερ μάρκετ όμως πάει, γιατί πρέπει να φάει. Τα θέατρα δεν έκλεισαν ούτε στην κατοχή. Οι Γερμανοί ήταν εδώ και τα θέατρα λειτουργούσαν, στη χούντα με λογοκρισία, αλλά λειτουργούσαν.

-Ο εχθρός στον πόλεμο, στην κατοχή, ήταν ορατός, σήμερα με τον ιό Covid-19, ο εχθρός είναι αόρατος.

Ο εχθρός είναι αόρατος, όπως πολεμούσαν οι Αμερικάνοι στο Βιετνάμ, δεν ήξεραν από πού θα τους έρθει, μέσα σε μια ζούγκλα.

-Πιστεύεις στον κορονοϊό;

Πιστεύω στον κορονοϊό, πρόσφατα έκανα το εμβόλιο της γρίπης. Όταν πήγαινα να ταξιδέψω, για να βγάλω φυλλάδιο και να μπορέσω να μπαρκάρω σε χώρες όπως η Ινδία, οι Λατινικές χώρες, που ακόμα το σύστημά τους δεν ήταν τόσο αναπτυγμένο, έκανα 8 εμβόλια, αλλιώς δεν έβγαζες φυλλάδιο για να φύγεις.

-Θα κάνεις το εμβόλιο για τον κορονοϊό;

Φυσικά, εννοείται πως θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Ακούω γύρω-γύρω που λένε ότι είναι γονιδιακή θεραπεία, ότι θα βάλουν κάτι στον οργανισμό μου να τον αλλοιώσουν… Αυτά που λέει ο Τράγκας, βασιζόμενος σε κάποιους επιστήμονες που δεν τους ξέρω; Ότι θα προκαλέσει αργότερα αρτηριοσκλήρωση, δηλαδή έβαλε ο διάβολος φόρα να αφανίσει τον πλανήτη;

(thestival – φωτο:pexels)