Γνωστή τηλεοπτική σειρά επανέρχεται στις οθόνες μας (vid)

Το HBO θα κάνει reboot το Constantine

Στο θέμα John Constantine, τα πράγματα έχουν πάει στραβά. Όλα εκτός από το κόμιξ.

Στην αρχή η ταινία με τον Keanu Reeves, δεν θύμιζε σε τίποτα τον cocky Βρετανό από το Λίβερπουλ. Το σενάριο της ταινίας είχε εξίσου πολλές τρύπες. Και μετά ήρθε η τηλεοπτική σειρά.

Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν και η απόλυτη ξεφτίλα για έναν ήρωα σαν τον John Constantine, που ξεκίνησε από το NBC και κατόπιν συνέχισε στο CW. Παρότι ο Matt Ryan έδειχνε ιδανική φιγούρα, ο John Constantine ψέλλιζε περίεργες λέξεις, δεν έβαλε ούτε μία στιγμή τσιγάρο στο στόμα του, ενώ πολλές σκηνές κατέληγαν να κοπούν από το original σενάριο, γιατί οι δημιουργοί τις έβρισκαν αρκετά horror και προκλητικές. Ίσως είχαν στο νου, πως αντί για μάγος είναι νταλικέρης. Ποιος ξέρει.

Κάπου εδώ ωστόσο μπαίνει το HBO με ένα reboot. Και όταν ακούς για reboot κάτι αποτυχημένου, σκέφτεσαι να μην αποτύχουν και πάλι όπως συνέβη προηγουμένως.

Το πρώτο φυσικά είναι η αναζήτηση του ρόλου. Θα κάνει το HBO μία κίνηση να φέρει τον Matt Ryan στα δικά τους στούντιο ή θα ψάξει εξ’ ολοκλήρου για νέο πρωταγωνιστή; Αυτό και μόνο αποτελεί σοβαρό πρόβλημα καθότι οι φανς είχαν πάρει με καλό μάτι τον Ryan – και ειδικά μετά την εμφάνιση του σε crossover επεισόδιο με τον Arrow.

Φυσικά αν όλα πάνε καλά, o John Constantine μπορεί κάλλιστα να συμπεριληφθεί στο νέο σύμπαν του HBO Max που μεταξύ άλλων θα χτίσει μία σειρά από νέους ήρωες, όπως το project που θα βασιστεί στο νέο Batman του Robert Pattinson.

Ευελπιστούμε να δώσουν στον ήρωα του Alan Moore την βαρύτητα που του αξίζει.

με πληροφορίες ratpack/ Photo video screenshot