• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Mavridis
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης για την κόντρα του με την πρεσβεία του Μεξικού και την περιπέτεια που έζησε


Την εφιαλτική περιπέτεια που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού διηγήθηκε λεπτό προς λεπτό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» στο Open. «Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν.

Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν» είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης σε προηγούμενες δηλώσεις τους στο Open.

Σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης (παρουσία της δικηγόρου του) μίλησε για την «ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα» στην οποία κρατήθηκε και έδειξε στο πλατό τη φωτογραφία που κατάφερε να βγάλει για να αποδείξει τα λεγόμενά του για τα όσα συνέβησαν στο Μεξικό. Επίσης, μίλησε για την απόλυτη έλλειψη μέτρων προστασίας από τoν κορονοϊό που αντιμετώπισε και για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε «συγκρατούμενός» του κατά την εκεί παραμονή τους στο κρατητήριο.

Δείτε όλα όσα είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου:

ethnos/ video screenshot