«Την ημέρα που στο Μπαλί παραλίγο να πεθάνω», έγραφε το κείμενο που επικαλείται το βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση της Κέιτι Τζόνσον, μιας ταξιδιωτικής vlogger, όπου αφηγείται την επίσκεψή της την Κυριακή του Πάσχα, η οποία πήρε μια απειλητική για τη ζωή της τροπή.
Ενώ βρισκόταν στην παραλία, η Τζόνσον τραβούσε ένα βίντεο selfie πάνω στα βράχια όταν ένα ξαφνικό κύμα που έπεσε πάνω της, παραλίγο να την παρασύρει στη θάλασσα.
Αυτό που ξεκίνησε ως μια χαλαρή στιγμή μετατράπηκε σε χάος, καθώς το κύμα όρμησε βίαια, σπρώχνοντας την Τζόνσον μέσα στο νερό μαζί με την κάμερά της.
Με τη βοήθεια της ανάρτησής της, η Τζόνσον επέστησε επίσης την προσοχή στη σημασία των υπεύθυνων και ενημερωμένων ταξιδιών. «Η ζωή σας αξίζει περισσότερο από την ικανοποίηση. Υπεύθυνος τουρισμός σημαίνει να παραμένετε περίεργοι και προσεκτικοί. Ερευνήστε τις τοποθεσίες σας, να γνωρίζετε το περιβάλλον σας και μην αγνοείτε το ένστικτό σας», πρόσθεσε.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Ίσως κόψω τη χρηματοδότηση στη Νέα Υόρκη εάν εκλεγεί ο κομμουνιστής Μαμντάνι
 - Ανησυχία στις ΗΠΑ με την άνοδο Μαμντάνι – Τα βλέμματα στραμμένα στην Νέα Υόρκη
 - Drones του Ουκρανονάτο σκοτώνουν εν ψυχρώ δύο πολίτες, video
 - Διακοπή διπλωματικών σχέσεων του Περού με το Μεξικό
 - Ισλαμιστές ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ κατά το Halloween
 - Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αστυνομικός εξουδετερώνει με σφαίρα στο κεφάλι άνδρα με μαχαίρι
 - Ο πρόεδρος της Κίνας συναντάται με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας
 - Εξελίξεις με το φυσικό αέριο με επίκεντρο την Ελλάδα
 - Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία μέχρι 5 Δεκεμβρίου για αιτήσεις – Τι πρέπει να ξέρετε
 - Άρχισε τους… «εράνους» ο ΠΟΥ εν μέσω διακοπής χρηματοδότησης από τον Τραμπ!
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








