Γιατί άφησε την ηθοποιία η Κάμερον Ντίαζ;

Μετά από δεκαετίες αφοσίωσης στην υποκριτική, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή και την καριέρα της.

Με τον κλάδο της οινοποιίας αποφάσισε να ασχοληθεί η ηθοποιός, ακολουθώντας τα χνάρια πολλών συναδέλφων της που κινούνται επιχειρηματικά παράλληλα με τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις τους.

Η σειρά κρασιών της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) ονομάζεται Avaline και αποτελείται από δύο οργανικά κρασιά -ένα ισπανικό λευκό και ένα γαλλικό ροζέ- τα οποία κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα. Είναι φτιαγμένα με βιολογικά σταφύλια που καλλιεργούνται στη βόρεια Ισπανία και την Προβηγκία.

Στόχος της Ντίαζ και της συνεταίρου της, Κάθριν Πάουερ, ήταν να φτιάξει κρασιά φιλικά προς τους vegan, χωρίς πρόσθετα και σάκχαρα. «Μου άρεσε το κρασί εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Κατάλαβα ότι ήταν η πιο υπεύθυνη επιλογή για το αλκοόλ, επειδή φτιάχνεται με ζυμωμένα σταφύλια, αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία» δήλωσε μεταξύ άλλων ποζάροντας στο Instagram και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί από τη φίρμα των κρασιών της.

Να σημειώσουμε ότι στα τέλη Μαΐου η ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ μπήκε στον κλάδο της οινοποιίας μέσω επώνυμης μάρκα κρασιού, ενώ τον ίδιο δρόμο επιχειρηματικά έχουν ακολουθήσει ο Τζον Μπον Τζόβι και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, παρουσιάζοντας τις δικές τους μάρκες.


ethnos/photo: video screenshot