Αυτή την Πέμπτη, υπήρξαν στιγμές έντασης στην αποβάθρα του Real Club Náutico de Vela de Palma. Ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ΄ βρισκόταν στο Aifos με το υπόλοιπο πλήρωμα, όλοι μέλη του Ναυτικού. Ενώ τακτοποιούσε τον εξοπλισμό στο σακίδιό του, ένα βαρύ πανί, μαζί με τον ενσωματωμένο μεταλλικό βραχίονά του, έπεσε από ύψος αρκετών μέτρων, πολύ κοντά στο κεφάλι του. Μερικά μέλη του πληρώματος έδειξαν σημάδια ανησυχίας, ακόμη και φώναζαν.
Σε αντίθεση με το υπόλοιπο πλήρωμα, ο Βασιλιάς παρέμεινε ήρεμος καθ’ όλη τη διάρκεια και συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
Ο Φελίπε ΣΤ΄ διέσχισε τα μισά του 43ου ιστιοπλοϊκού διαγωνισμού Copa del Rey Mapfre αυτή την Πέμπτη με το Aifos, στον τρίτο αγώνα που διεξάγεται στον κόλπο της Πάλμα, όπου βρίσκεται στην όγδοη θέση. «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε», δήλωσε ο μονάρχης λίγο πριν την επιβίβαση.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από 130 ομάδες από 24 χώρες, με άμεση συμμετοχή περισσότερων από 1.700 ιστιοπλόων και των αντίστοιχων ομάδων υποστήριξής τους.
👀 El percance que ha sufrido el Rey Felipe en su tercera jornada de regatas en Palma
— El Debate (@eldebate_com) July 31, 2025
Una vela del Aifos se ha caído a muy pocos centímetros de su cabeza pic.twitter.com/VBv5mCgIlP
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EFE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΦΥΠΕΞ Γ. Λοβέρδος: Περίπου 1.500 άτομα έχουν αιτηθεί να επιστρέψουν στην Ελλάδα από τα ΗΑΕ
- Γερμανία: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου
- Ομάν: Έκκληση για κατάπαυση πυρός στη σύγκρουση των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική- Έγιναν 3 συλλήψεις
- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις σε Ντόχα, Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι, vid
- Ανδρουλάκης στο TikTok: Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού και ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου
- «Βόμβα» Τραμπ: «Θα διακόψουμε κάθε εμπορική συναλλαγή με την Ισπανία»
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Να συγκληθεί άμεσα η Βουλή για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Στρατηγική
- Κοινή επιστολή Φάμελλου – Χαρίτση στον πρωθυπουργό για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Οι πολιτικές για την οικογένεια και τη στέγαση πρέπει να προχωρούν μαζί»








