• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γεύση από Ηρώδειο όπου θα ερμηνεύσει Μαρία Κάλλας για τη Μόνικα Μπελούτσι

Γεύση από Ηρώδειο όπου θα ερμηνεύσει Μαρία Κάλλας για τη Μόνικα Μπελούτσι

monica
Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου έφτασε στην Αθήνα και η άφιξή της προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ανέβει για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας «επιστολές και αναμνήσεις» της Μαρία Κάλλας, σε δύο παραστάσεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τομ Βολφ.

Οι παραστάσεις θα ανέβουν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ενώ στις 27 Αυγούστου η Ιταλίδα καλλονή θα κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο στο Festival dei Due Mondi στην Ιταλία.

Το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου υπό τη τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ η Μόνικα Μπελούτσι θα αναγνώσει αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας σε μια παράσταση υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Όπως αναφέρει ο eleftherostypos.gr, η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

H Ιταλίδα σταρ είναι εδώ και κάποια 24ωρα στην Αθήνα προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της. Η Μπελούτσι παρέλαβε ήδη το βιβλίο “Athens Riviera” το οποίο της έδωσε ο Χρύσανθος Πάνας.

«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε ο κ. Πανάς στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram.

Την πρώτη της γεύση από το Ηρώδειο, πήρε η Μόνικα Μπελούτσι όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram.

photo instagram screenshot