“Γειά σας Ελλάδα!”- Η πρώτη ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στα ελληνικά και η φωτό με τον Δένδια

Η νέα Αμερικανίδα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, έφτασε χθες με ιδιωτικό τζετ στην Αθήνα και το βράδυ ακολούθησε δεξίωση σε επιχειρηματίες, πολιτικούς κι άλλες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, με αφορμή τη συμπλήρωση 250 ετών από την ίδρυση του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών.

Η ίδια έκανε χθες μια ανάρτηση στο Χ εκφράζοντας την τιμή της για την άφιξή της στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες μοιράζονται έναν άρρηκτο δεσμό.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Γεια σας, Ελλάδα! Hello Greece! Τι απίστευτη τιμή που φτάνω σήμερα στην Αθήνα — την πρώτη μου μέρα ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελληνική Δημοκρατία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μοιράζονται έναν άρρηκτο δεσμό. Μαζί, θα ενισχύσουμε αυτή τη συμμαχία και θα ανυψώσουμε τη συνεργασία μας σε νέα ύψη.”

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας από την πλευρά του ανάρτησε μια φωτογραφία με την Αμερικανίδα πρέσβη από την χθεσινή δεξίωση γράφοντας:

Συμμετείχα σήμερα σε εορταστική εκδήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα για την επέτειο των 250 ετών από την ίδρυση του σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συνομίλησα με την κυρία Kimberly Guilfoyle @kimguilfoyle, η οποία αναλαμβάνει, επισήμως, τις επόμενες ημέρες τα καθήκοντά της ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.(ΕΔΩ)

photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί