Γαμπρός φόρεσε γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας την ημέρα του γάμου! “Τρελάθηκε” η νύφη

Ένας μηχανικός λογισμικού από την Καλιφόρνια εξόργισε τη νέα του σύζυγο όταν φόρεσε γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας κατά την ώρα του γάμου τους.

Ο νεαρός άνδρας, που είναι μηχανικός τεχνολογίας για μια νεοσύστατη εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης, φόρεσε τα γυαλιά και στάθηκε δίπλα στη μέλλουσα σύζυγό του, για να φωτογραφηθεί, μπροστά από μια γραφική οροσειρά της Γιούτα καθώς το ζευγάρι γιόρταζε τον γάμο του στις 10 Φεβρουαρίου.

Στις φωτογραφίες του γάμου του ζευγαριού, η σύζυγος φαινόταν να έχει πάρει ένα βλέμμα αποδοκιμασίας καθώς κρατούσε το μπουκέτο λουλουδιών της ενώ ο εργαζόμενος στον τομέα της τεχνολογίας ήταν φαινομενικά στον… κόσμο του.

«Προσπαθώ να μην κοιτάζω γιατί είναι λίγο ανατριχιαστικό, είναι λίγο παράξενο», είπε η σύζυγος στο SFGATE.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα είπε ότι έπρεπε να φυλάξει τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, επειδή φοβόταν ότι ο μέλλοντας σύζυγός της θα προσπαθούσε να τα φορέσει κατά τη διάρκεια της πραγματικής γαμήλιας τελετής.


Ο άνδρας μάλιστα, ο οποίος είχε αγοράσει τα γυαλιά λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία τους, ρώτησε απεγνωσμένα την μέλλουσα σύζυγό του αν μπορούσε να τα φορέσει κατά τη διάρκεια της τελετής τους.

Απέρριψε το αίτημά του – επιτρέποντάς του μόνο να το φορέσει στη ρεσεψιόν.


Ο Ράιτ αντιμετώπισε έντονες αντιδράσεις για την απόφασή του να φορέσει τα γυαλιά κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης ημέρας του.

“Ποια είναι η πολιτική επιστροφής για τους συζύγους;” ένα άτομο αστειεύτηκε στο Χ.

«Τα χαρτιά διαζυγίου γίνονται ήδη», σχολίασε ένας άλλος.

«Το πρόσωπό της τα λέει όλα», είπε ένα τρίτο άτομο, αναφερόμενος στην έκφραση της γυναίκας.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί