• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δημοτικό στέλεχος «απογείωσε» τη γάτα του σε τηλεδιάσκεψη! – Η κατακραυγή οδήγησε στην παραίτησή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοτικό στέλεχος «απογείωσε» τη γάτα του σε τηλεδιάσκεψη! – Η κατακραυγή οδήγησε στην παραίτησή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δημοτικό στέλεχος στις ΗΠΑ προκάλεσε αίσθηση στα social media όταν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης εκτόξευσε μια γάτα κι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την κατακραυγή.

Συγκεκριμένα, στις 20 Απρίλη, ο Κρις Πλάτσερ, μέλος της επιτροπής σχεδιασμού στην πόλη Βαλέχο, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, πήρε μέρος σε μια συνάντηση από απόσταση για κτηματομεσιτικά πρότζεκτ στην περιοχή.


Ενώ μιλούσε, ο γάτος νιαούριζε και τον διέκοπτε. Οπότε ο Πλάτσερ τον άρπαξε στα χέρια και τον σύστησε στους συνομιλητές του.

«Πρώτα θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη γάτα μου», είπε και, απλά, την πέταξε στον αέρα, για να την ξεφορτωθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, Vallejo Times.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετά τις αντιδράσεις, ο Πλάτσερ παραιτήθηκε, αναφέροντας στην επιστολή παραίτησής του ότι μετανιώνει για την πράξη του, κάνοντας λόγο για δυσκολίες για «προσαρμογή στο νέο φυσιολογικό» αυτή «την περίοδο της αβεβαιότητας».

«Χαλάει την αξιοπιστία της πόλης. Τέτοιες εικόνες χαλάνε την εικόνα της πόλης. Τι θα συνέβαινε εάν παρακολουθούσε κάποιος πιθανός επενδυτής», σχολίασε ο δήμαρχος της πόλης, Μπομπ Σαμπαγιάν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πλάτσερ κατά τη διάρκεια της ίδιας τηλεδιάσκεψης παρουσιάστηκε να πίνει αλκοόλ, κάτι που ίσως να συνέβαλε στην όλη συμπεριφορά του.

(Sputniknews – φωτο:screenshot)