Φρίκη!!! Σερβιτόρα έριξε αίμα της σε κοκτέιλ… Της το ζήτησε πελάτης

Μια σερβιτόρα απολύθηκε από ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία αφού φέρεται να δημιούργησε ένα κοκτέιλ με το αίμα της κατόπιν αιτήματος πελάτη που πλήρωσε για αυτό.

Το Mondaiji Con Cafe Daku, το οποίο μεταφράζεται σε Problem Child Dark Cafe, δημοσίευσε στο Twitter τα ανησυχητικά νέα νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η διοίκηση ζήτησε δημόσια συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες της υπαλλήλου “απολύτως μη αποδεκτές”.

Η ανώνυμη υπάλληλος φέρεται να έβαλε το αίμα της σε κοκτέιλ του βασικό μενού, που ονομάζεται orikaku, το οποίο συνήθως παρασκευάζεται με φρούτα ή σιρόπια.

Η διεύθυνση του εστιατορίου, που παρομοίασε τις ενέργειες της με «εργασιακή τρομοκρατία», έκλεισε την επιχείρηση για μια μέρα για να αντικαταστήσει όλα τα μολυσμένα ποτήρια και να πετάξει τυχόν μολυσμένα μπουκάλια αλκοόλ.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ζήτησε τη δική του συγγνώμη στις 2 Απριλίου, γράφοντα: «Για άλλη μια φορά, λυπάμαι πολύ που σας προκάλεσα πρόβλημα».

Η σερβιτόρα ντυνόταν σε στυλ “gothic”, φορώντας σκούρα ρούχα και μακιγιάζ, σύμφωνα με το εστιατόριο.

Το καφέ, που άνοιξε τον περασμένο μήνα, βρίσκεται στην πόλη Σαπόρο, στο Χοκάιντο, ανέφεραν οι Straits Times .

«Το να πίνεις το αίμα άλλων ανθρώπων είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη πράξη», είπε ο Δρ Ζέντο Κιτάο στον ιαπωνικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Flash, σύμφωνα με τους Straits Times.

«Οι περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνονται από την κατανάλωση αίματος άλλου ατόμου είναι σπάνιες, αλλά σημαντικές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αίματος, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη», πρόσθεσε. «Αν υπάρχουν πληγές στο στόμα, είναι εύκολο να μολυνθείς από μεταδόσεις αίματος».

Σε κλινικό περιβάλλον, σημείωσε, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα λαμβάνουν επιπλέον προφυλάξεις και φορούν προστατευτικά ματιών και προσώπου όταν χειρίζονται σωματικά υγρά όπως το αίμα. Στη συνέχεια, ο Kitao προέτρεψε δημόσια τόσο τη σερβιτόρα όσο και τους πελάτες που κατάπιαν το αίμα της να υποβληθούν σε εξετάσεις για κάθε είδους αιματογενείς ασθένειες.

Η υπόθεση που βασίζεται μοιάζει με τη λεγόμενη « τρομοκρατία σούσι » του τελευταίου χρόνου, στην οποία οι βάνδαλοι μολύνουν σκόπιμα τη λιχουδιά καθώς κάνει τον γύρο μιας εγκατάστασης σε μια μεταφορική ταινία. Τον περασμένο μήνα, η παραβατική συμπεριφορά είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί