Έξωση από την οικία τους στο Λονδίνο έκανε ο Βασιλιάς Κάρολος στον πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Την δίνει στον αδελφό του

Την οικία είχε παραχωρήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ το 2018 ως δώρο για τον γάμο του εγγονού της

Μετά την αυτοβιογραφία «Spare», ο Βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να κάνει έξωση στον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ από το Frogmore Cottage, όπου διέμεναν. Ήταν λίγες ημέρες μετά την πολύκροτη αυτοβιογραφία που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κίνησαν τις διαδικασίες για την έξωσή τους από το ακίνητο -παλάτι. Και ενώ πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιλέξει να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η απόφαση αυτή δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για το διάσημο ζευγάρι.

Mε τις επιθέσεις του δούκα του Σάσεξ να συνεχίζονται σε βάρος της βασιλικής οικογένειας και μετά το «Megxit», βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ετοιμάζεται να δώσει τα… κλειδιά της οικίας «Frogmore Cottage» στον πρίγκιπα Άντριου, καθώς οι κινήσεις και οι επιθέσεις προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του πρωτότοκου γιου της εκλιπούσας Ελισάβετ. Το παλάτι σχεδιάζει να δώσει το Frogmore Cottage στον πρίγκιπα Άντριου. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ χάνουν ουσιαστικά το μοναδικό σπίτι που τους απομείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα σπίτι πλάνα του οποίου αξιοποιήθηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Η αποκάλυψη της έξωσης του ζεύγους Σάσεξ έρχεται λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον Μάιο και μάλιστα ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραστούν στην εκδήλωση. Πάντως, ο πρίγκιπας Άντριου δεν δείχνει πρόθυμος να μετακομίσει στο «Frogmore Cottage». Αξίζει να σημειωθεί ότι, η οικία αυτή είχε παραχωρηθεί από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ το 2018 ως δώρο για τον γάμο του εγγονού της, Χάρι,μεταδίδει η The Sun.

Πρόκειται για ένα ακίνητο συνολικά δέκα δωματίων, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την βασική κατοικία του πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Μοιάζει περισσότερο με έπαυλη, διαθέτοντας πέντε υπνοδωμάτια και εκτεταμένους κήπους. Είχε πραγματοποιηθεί ανακαίνιση εκατομμυρίων λιρών το 2018-2019 πριν μετακομίσουν ο Χάρι με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Η ανακαίνιση στο Frogmore Cottage, που είχε στοιχίσει 2,4 εκατομμύρια λίρες, έγινε τον Μάιο του 2022 όταν το ζευγάρι ανανέωσε τη μίσθωση του ακινήτου.

(newsbeast. gr / photo: pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί