Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης, εκτός εκπομπής σήμερα – Τι συνέβη [βίντεο]

Καλημέρα Ελλάδα: Για μία ακόμη ημέρα, τον τελευταίο καιρό, οι τηλεθεατές δεν είδαν τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργο Παπαδάκη στο πλευρό της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι για δύο μέρες εκτός εκπομπής την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 και 5 Ιανουαρίου αντίστοιχα λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.


Κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής (3/1/2023), ένα μήνυμα τηλεθεατή τον εξόργισε, που αφορούσε το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Γρηγοριάδη και τόνισε ότι παρεξήγησαν τη δήλωσή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης σε έντονο ύφος: «ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του. Είναι πολυεργαλείο, αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες» και ζήτησε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη να βγει στον αέρα της εκπομπής.

Ελεύθερος Τύπος/scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί