• Αρχική
  • Άρθρα
  • Eurovision 2021: Όταν η εκπρόσωπος της Αλβανίας… έδειρε δύο Ελληνίδες (vid)

Eurovision 2021: Όταν η εκπρόσωπος της Αλβανίας… έδειρε δύο Ελληνίδες (vid)

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Άντζελα Περιστέρη, θυμήθηκε μία περιπέτεια που βίωσε όταν ήταν 20 ετών και είχε… δείρει δύο Ελληνίδες.


Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η κα Περιστέρη, που έχει ζήτησε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στα περιστατικά προκατάληψης που είχε βιώσει στη χώρα μας λόγω της καταγωγής της, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για την συμπατριώτισσά της Ελένη Φουρέιρα.

Ερωτώμενη εάν η καριέρα της θα είχε καλύτερη πορεία εάν είχε κρύψει την καταγωγή της, όπως είχε κάνει και η συνάδελφός της, η ίδια παραδέχθηκε πως θα είχε σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες.

«Θα μπορούσα να έχω περισσότερα οφέλη εάν την απαρνιόμουν» είπε ειδικότερα, δηλώνοντας σίγουρη για αυτό.

Στη συνέχεια ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής τη ρώτησε για την περίοδο που είχε δείρει δύο Ελληνίδες, εξηγώντας πως όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες και προκατάληψη λόγω του ότι είναι Αλβανίδα.«Και κάποια στιγμή δεν άντεξα και αντέδρασα έτσι» είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί σωστή την αντίδρασή της, αλλά όταν έλαβε χώρα το συμβάν ήταν ακόμη πολύ μικρή και δεν σκέφτηκε ιδιαιτέρως.

(Sputniknews,himara)