Έρχεται νέα ταινία Σούπερμαν με σκηνοθέτη τον Τζέιμς Γκαν

Νέα ταινία Σούπερμαν είναι στα σκαριά, με τον τίτλο «Superman: Legacy» και σενάριο και σκηνοθεσία από τον Τζέιμς Γκαν.

«Μου έγινε πρόταση για τον Σούπερμαν πριν από χρόνια, αρχικά αρνήθηκα γιατί δεν είχα έναν τρόπο που να είναι μοναδικός, διασκεδαστικός και συναισθηματικός και να δίνει στον Σούπερμαν την αξιοπρέπεια που του αξίζει», ανέφερε ο Γκαν σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα ένα σκίτσο του ήρωα. «Στη συνέχεια, είδα έναν τρόπο, πώς τόσο οι αριστοκράτες γονείς του από τον Κρύπτον όσο και οι αγρότες γονείς του από το Κάνσας επηρεάζουν το ποιος είναι και τις επιλογές που κάνει».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025, μία ημέρα ιδιαίτερη για εκείνον. «Έχασα τον μπαμπά μου πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Δεν με καταλάβαινε όταν ήμουν παιδί, αλλά υποστήριζε την αγάπη μου για τα κόμικς και την αγάπη μου για τον κινηματογράφο και δεν θα έκανα αυτή την ταινία τώρα χωρίς αυτόν», υπογράμμισε ο Τζέιμς Γκαν.

Σύμφωνα με το Variety η ταινία θα είναι η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική κυκλοφορία των Γκαν/Σαφράν στο τιμόνι των DC Studios και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το καστ της ταινίας.

(newsit. gr / photo: pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί