• Αρχική
  • Άρθρα
  • Επιτέλους ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Η πρεμιέρα της Μαλέσκου – Η γκάφα που έγινε (vid)

Επιτέλους ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Η πρεμιέρα της Μαλέσκου – Η γκάφα που έγινε (vid)

maleskou
Ακούσαμε μετά από καιρό σωστά Ελληνικά σε μεσημεριανή εκπομπή...

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση και δυσκολεύομαι να μιλήσω…».

Αυτά ήταν τα πρώτα αγχωμένα λόγια στους τηλεθεατές. Αμέσως μετά φώναξε στο πλευρό της, τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν στον αέρα της εκπομπής.

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και οι γκάφες. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Χατζηδάκης, στην πρεμιέρα της εκπομπής, αντί για Ιωάννα αποκάλεσε την παρουσιάστρια… Κατερίνα.

«Γεια σου Κατερίνα», της είπε και η παρουσιάστρια έμεινε να τον κοιτάζει με αμηχανία. «Κατερίνα; Νάτο το πρώτο μου λάθος» αναφώνησε ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Δεν είναι λάθος, ας ξανασυστηθούμε! Έχει χάσει τα μυαλά του γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς…» και με αυτόν τον τρόπο τον δικαιολόγησε.

Δείτε:

Αυτό που εντυπωσίασε τους τηλεθεατές είναι ότι μιλάει σωστά ελληνικά χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «παραταύτα», «πολυσχιδής» κλπ. 

Έτσι, εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφη, οι χρήστες του Twitter αναφέρθηκαν κυρίως σ’ αυτό. 

Μάλιστα το «Love it» έγινε πρώτο τρεντ στο Twitter. 

«“Παραταύτα”, “πολυσχιδής”, “υποδηλοί”: Μ***, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, επιτέλους κάποια που ξέρει να μιλά ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ελληνικά!», έγραψε κάποιος.

«Τι ωραία! Τώρα με το Love It ανοίγεις την ελληνική τηλεόραση και ακούς ελληνικά!», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Λοιπόν εγώ θα το πω η Μαλεσκου μιλάει εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα και στην τηλεόραση δεν το έχουμε συνηθίσει . Μακραν καλύτερη από Καινούργιου . Πολύ φρεσκάδα .Μου αρέσει μου αρέσει !!» ανέφερε κάποια άλλη χρήστης.

«Η Μαλεσκου τα λέει. Έχει σωστή εκφορά λόγου και είναι και πανέμορφη. νομίζω της αξίζει αυτό που κάνει και μπράβο της» γράφει κάποιος άλλος.