Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος – Πώς έγινε αυτό;;;

H Cara Winhold, 30 ετών και ο σύζυγός της Blake, 33, από το Τέξας from North Richland Hills, Texas, καλωσόρισαν τους γιους τους, Colson and Cayden, στις 25 Οκτωβρίου του 2021.

Η νεαρή καθηγήτρια μαθηματικών έχει ήδη έναν μεγαλύτερο γιο και είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της για δεύτερη εγκυμοσύνη, αφού είχε βιώσει ήδη τρεις αποβολές. Η ίδια μάλιστα, δήλωσε στο Today.com, πως ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική όταν τον Απρίλιο του 2021 πήγε στον γυναικολόγο, για να ελέγξει την εγκυμοσύνη της που βρισκόταν στα πρώτα στάδια.

«Το μισούσα αυτό το συναίσθημα. Ήθελα να είμαι αισιόδοξη, αλλά οι απώλειες μάς είχαν επηρεάσει πολύ», είπε. Ωστόσο, δεν πανικοβλήθηκε όταν ο υπέρηχος δεν εντόπισε παλμό. Ήταν ακόμη πολύ νωρίς. «Ήξερα πως δεν πρέπει να χάσω την ελπίδα μου. Δεν είναι ασυνήθιστο το να μην εντοπίζεις παλμό τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη».

Μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό, δύο εβδομάδες μετά, παραδέχτηκε πως ήταν τρομοκρατημένη. «Την ημέρα που πήγαμε στον γιατρό έτρεμα. Η αρτηριακή μου πίεση πρέπει να ήταν πολύ υψηλή. Είχα τρομοκρατηθεί».

Ελάχιστα λεπτά μετά, η νεαρή γυναίκα έτρεμε, αυτή τη φορά από συγκίνηση. Ο γιατρός εντόπισε υγιή καρδιακό παλμό όχι μόνο για ένα μωρό, αλλά για δύο. Και ενώ το πρώτο έμβρυο είχε εντοπιστεί, το δεύτερο αποτέλεσε έκπληξη, ακομα και για τον γιατρό, ο οποίος εικάζει πως η σύλληψη έγινε πιθανότατα με διαφορά μιας εβδομάδας.

«Όλοι στο δωμάτιο είχαμε σοκαριστεί. Δεν μπορούσα να μιλήσω, έκλαιγα, έτρεμα, είχα κατενθουσιαστεί αλλά ένιωθα και πολύ μπερδεμένη. Ο σύζυγός μου δεν μιλούσε καθόλου, δεν ήξερε τι να πει», είπε για την αρχική αντίδρασή τους.

Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο 3 ετών, δημοσιεύει αρκετά συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή με τα δίδυμα. Οι αναρτήσεις τους, μάλιστα, στο Tik Tok μετρούν πολλά likes και σχόλια. Στη σελίδα τους @mommawinhold μοιράζονται την ιστορία τους μαζί με στιγμές από την καθημερινότητά τους.

@mommawinhold I hope you’re in them all #Multiverse #twins #superfetation #superfetationtwins #multiversus #twinmom #momtok #babies #cute #love #fyp #foryoupage #surprise #viralvideo #viral #trending #twin #winholdtwins ♬ Until I Found You – Stephen Sanchez

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί