Elon Musk: Διαψεύδει τις φήμες – «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ο Elon Musk (Έλον Μασκ) αρνήθηκε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του συνιδρυτή της Google Sergey Brin.

Ο ιδρυτής της Tesla απάντησε στο Twitter μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal την Κυριακή, σύμφωνα με το οποίο ο Μασκ, 51 ετών, είχε μια «σύντομη σχέση» με τη Νικόλ Σάναχαν το περασμένο φθινόπωρο και επικαλέστηκε άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Μασκ και ο Μπριν ήταν στο παρελθόν φίλοι, με τον Μπριν μάλιστα να δίνει στον Μασκ 500.000 δολάρια για την Tesla κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Ο Μασκ έχει πει όλα αυτά τα χρόνια ότι «πήγαινε τακτικά» στο σπίτι του Μπριν στη Silicon Valley, ανέφερε η WSJ.

Ωστόσο, οι πηγές του δημοσιεύματος φέρονται να ανέφεραν ότι υπήρξε αυξανόμενη ένταση μεταξύ των δύο μεγιστάνων και των ομάδων τους μετά την υποτιθέμενη «σχέση» τον Δεκέμβριο του 2021, με τον Brin να ζητά από τους οικονομικούς του συμβούλους να πουλήσουν τις προσωπικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Musk. Εκπρόσωποι των Musk, Brin και Shanahan δεν απάντησαν άμεσα στα αιτήματα του PEOPLE για σχολιασμό και δεν σχολίασαν στην WSJ.

Ο Μασκ απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter που κοινοποίησε το άρθρο της WSJ με μια λεζάντα που ανέφερε ότι ο Μασκ «φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, οδηγώντας στην κατάθεση του διαζυγίου του ζευγαριού» και ότι «οι δύο τους προφανώς δεν είναι πλέον φίλοι».

«Αυτό είναι τελείως βλακώδες. Ο Sergey και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ!» ανταπάντησε ο Μασκ σε ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Κυριακής. «Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό».

Για να κάνει μάλιστα και πιο πειστική τη διάψευσή του, ο CEO της Tesla μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Twitter κάποιες παραπάνω λεπτομέρεις για την προσωπική του ζωή. Ο Musk πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Έχω να κάνω σεξ εδώ και αιώνες (αναστεναγμός)», για να συμπληρώσει σε άλλη ανάρτηση ότι το τελευταίο διάστημα δουλεύει «τρελές ώρες» και δεν έχει καθόλου χρόνο για «κατεργαριές».

Ο Brin κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE. Το ζευγάρι έχει μια μικρή κόρη. Ο Brin ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη συνιδρύτρια της 23andMe Anne Wojcicki από το 2007 έως το 2015 και απέκτησαν έναν γιο, τον Benji, 13 ετών, και μια κόρη, την Chloe, 11 ετών.

Το ρεπορτάζ της WSJ αναφέρει ότι η Σάναχαν να ζητά τώρα 1 δισεκατομμύριο από τον πρώην αγαπημένο της, η συνολική περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 95 δισεκατομμύρια δολάρια. Η νομική ομάδα του συνιδρυτή της Google υποστηρίζει ότι η γυναίκα δικαιούται πολύ λιγότερα χρήματα βάσει προγαμιαίου συμβολαίου, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται ότι εξαναγκάστηκε να υπογράψει επειδή ήταν έγκυος και αγχωμένη για το μέλλον του παιδιού της.

ethnos / scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί