• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ελένη Μενεγάκη- Βούρκωσε κι απάντησε αινιγματικά: «Είπα στο επανιδείν, δεν θα χαθούμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Μενεγάκη- Βούρκωσε κι απάντησε αινιγματικά: «Είπα στο επανιδείν, δεν θα χαθούμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ανακοίνωσε και επίσημα το φινάλε από τον Alpha, όμως η εκπομπή της συνεχίζεται ως το τέλος της σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε την περασμένη εβδομάδα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, να επιβεβαιώσει τις φήμες, που την ήθελαν να έχει επιλέξει να κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά πράγματα. Όπως είχε πει τότε, η παρουσιάστρια, δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση του Alpha, που εχθές ανακοίνωσε συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά ούτε και σε κάποιο άλλο κανάλι από τη νέα σεζόν.

Τα σχόλια των τηλεθεατριών στην Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη, όπως το συνηθίζει άλλωστε από την εκπομπή της, κάλεσε τις τηλεθεάτριες να τηλεφωνήσουν προκειμένου να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό. Οι τηλεθεάτριες ωστόσο που βγήκαν στον αέρα, βρήκαν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν την Ελένη Μενεγάκη, που αποχωρεί από τον Alpha.

«Δεν ξέρω τι να σχολιάσω με αυτό που μου λες. Να απαντήσω ότι πολύ μου αρέσει αυτό που μου λες, ότι είπα στο επανιδείν δεν θα χαθούμε;» ήταν το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη, στα εγκωμιαστικά λόγια της τηλεθεάτριας.

Βίντεο: Συγκινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη

Μια ακόμη τηλεθεάτρια κάλεσε και ξεκίνησε να ευχαριστεί την Ελένη Μενεγάκη για τα χρόνια που κρατούσε συντροφιά από τηλεοράσεως. Η παρουσιάστρια φάνηκε να συγκινείται από τα σχόλια των τηλεθεατών. «Εγώ τώρα τι να πω! Θα σου στείλω το δώρο μου, θα σου πω ότι κρατάω τα λόγια σου στην καρδιά μου και θα τα έχω μαζί μου μέχρι επιστροφής» σχολίασε για μια ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη.

iefimerida / photo