• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Είναι η τιμωρία μου, γιατί έλεγα πόσο εύκολες ήταν οι προηγούμενες εγκυμοσύνες μου» (Video)

«Είναι η τιμωρία μου, γιατί έλεγα πόσο εύκολες ήταν οι προηγούμενες εγκυμοσύνες μου» (Video)

Δεν είναι ρόδινη η τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen...

Συχνά ενημερώνει τους θαυμαστές της μέσα από τα social media για το πώς βιώνει τη νέα της καθημερινότητα περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειάς της με τον John Legend. Μια από τις συμβουλές που της έδωσε ο γιατρός είναι ξεκούραση στο κρεβάτι για δύο ημέρες. “Γεια, είμαστε ακόμα εδώ. Η δεύτερη μέρα“, σημείωσε η ίδια σε story στο Instagram. “Σηκώθηκα από το κρεβάτι για πέντε λεπτά χθες και σε αυτά τα πέντε λεπτά αιμορραγούσα.”

Η Teigen δεν απολαμβάνει ακριβώς την ανάπαυση στο κρεβάτι: Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, έγραψε στο Twitter, Ήμουν στο κρεβάτι όλη μέρα εκτός από 5 λεπτά των τελευταίων 24 ωρών. Εδώ μέχρι την επόμενη Τρίτη. Θεέ μου είναι πιο άσχημα απ’ότι ακούγεται. Είναι η τιμωρία μου επειδή έλεγα ότι οι δυο πρώτες εγκυμοσύνες μου ήταν εύκολες.”

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Teigen αποκάλυψε ότι είχε αρχικά παρεξηγήσει τι σημαίνει ανάπαυση στο κρεβάτι. “Δεν ήξερα πραγματικά ότι η ανάπαυση στο κρεβάτι ήταν ΜΟΝΟ στο κρεβάτι. Πιστεύω ειλικρινά ότι η ανάπαυση σημαίνει ότι πρέπει να μείνω σπίτι και να χαλαρώσω. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να είναι ξεκούραση στον καναπέ”, είπε σε ιστορία της στο Instagram. “Τώρα έχω πρόβλημα, οπότε τώρα χρειάζομαι ξεκούραση στο κρεβάτι”, πρόσθεσε.


Με πληροφορίες από marieclaire/photo: video screenshot