• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Εγώ όταν πηγαίνω τουαλέτα, τραβάω καζανάκι»: Η Κατερίνα «ξαναχτυπά» για την… βρωμιά στο σπίτι του MasterChef

«Εγώ όταν πηγαίνω τουαλέτα, τραβάω καζανάκι»: Η Κατερίνα «ξαναχτυπά» για την… βρωμιά στο σπίτι του MasterChef

Διευκρινίσεις για την καθαριότητα στο σπίτι του MasterChef έδωσε η Κατερίνα Λένη, ίσως η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής.

«Είμαι 37 χρονών, όταν πηγαίνω στη τουαλέτα να κάνω την ανάγκη μου, μου ‘χει μάθει η μάνα μου από μικρή ηλικία να πατάω το καζανάκι» είπε η παίκτρια, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αφήνοντας υπόνοιες ότι οι συμπαίκτες της δεν τηρούσαν ούτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Η Κατερίνα, όσο βρισκόταν στο παιχνίδι είχε αναφερθεί στην ακαταστασία στο σπίτι του MasterChef, εξηγώντας μάλιστα ότι γι’ αυτό είχε αναγκαστεί να κοιμάται στον καναπέ.

«Βρωμάει, ζέχνει ο τόπος. Δεν μπορώ, συγγνώμη κιόλας! Κι έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική με αυτά που λέω, αλλά είναι η αλήθεια όμως. Είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση. Πάει ο άλλος τουαλέτα και την αφήνει σε μια κατάσταση.Τι να πω τώρα; Εμετός! Ρε φίλε, έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου το σπίτι είναι χειρουργείο, τρως από το πάτωμα!» είχε πει τότε η Κατερίνα.

Από reader