• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου – Τι αποκαλύπτει η αγαπημένη ηθοποιός

Αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες ηθοποιοί, γράφοντας το όνομά της στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου με «χρυσά» γράμματα.

Σήμερα, η Μαίρη Χρονοπούλου βιώνει το δικό της δράμα. Η θρυλική ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Secret για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου», ανέφερε και πρόσθεσε πως «δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορωνοϊό δεν γίνεται να έρχεται».

Η ίδια σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στον κόσμο με τον φονικό ιό, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη μάχη μαζί του. «Αδιαφορώ για τον κορωνοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ό,τι γίνει έγινε, τί να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Ωστόσο, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», κατέληξε.newsbomb.gr / photo: video screenshot