• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δωροθέα Μερκούρη: Οι ουρές στα σούπερ μάρκετ πλέον είναι τεράστιες – Γίνεται πόλεμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δωροθέα Μερκούρη: Οι ουρές στα σούπερ μάρκετ πλέον είναι τεράστιες – Γίνεται πόλεμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε από την Ιταλία μέσω Skype στην εκπομπή “Πρωινό”. Η ηθοποιός περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω του κορονοϊού.

“Ελπίζω ν’ αλλάξει ο κόσμος μετά από αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω πολλούς συγγενείς στην Ιταλία. Ευτυχώς, είναι όλοι καλά. Ο κόσμος εδώ έχει ενωθεί περισσότερο από πριν. Θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελλάδα που υπάκουσε τα μέτρα. Δεν θέλουμε να περάσουμε άλλα δύσκολα χρόνια. Έχουμε περάσει ήδη πολύ δύσκολα. Είμαι συγκινημένη με το πώς δεχτήκαμε τις νέες περίεργες αυτές εντολές. Είμαστε λαοί που μας αρέσει να είμαστε συνέχεια έξω. Για παράδειγμα, εγώ περπατάω έξω με τις ώρες!”, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στην Ιταλία επιτρέπεται να πηγαίνουν στα σούπερ μάρκετ μόνο μια φορά κάθε τέσσερις ημέρες: “Μετά από κάθε κρίση υπάρχει η ευκαιρία ανάκαμψης του ανθρώπου και των τεχνών. Αυτό το πιστεύω πάρα πολύ. Στην Ιταλία τα μέτρα έχουν γίνει αρκετά αυστηρά. Χθες ανακοίνωσαν ότι και το Πάσχα όλοι θα μείνουν σπίτια τους. Δεν επιτρέπεται να βγεις καθόλου έξω. Μόνο ένα σούπερ μάρκετ κάθε τέσσερις μέρες. Οι ουρές στα σουπερ μάρκετ πλέον είναι τεράστιες. Γίνεται πόλεμος κάθε μέρα”.

Από thestival