• Αρχική
  • Άρθρα
  • Diana, Kate, Meghan: Τι αποκαλύπτουν οι γραφικοί τους χαρακτήρες για την προσωπικότητά τους;

Diana, Kate, Meghan: Τι αποκαλύπτουν οι γραφικοί τους χαρακτήρες για την προσωπικότητά τους;

Tι δείχνει ο τρόπος γραφής της κάθε γυναίκας για την προσωπικότητά της;


ία ειδικός ανέλυσε τους γραφικούς χαρακτήρες της Πριγκίπισσας Diana, της Kate Middleton και της Meghan Markle ώστε να βγάλει συμπεράσματα για την προσωπικότητά τους. Σύμφωνα λοιπόν με τη Sheila Lowe η οποία εξέτασε τον τρόπο γραφής των τριών γυναικών, η Meghan είναι η πιο επιφυλακτική από όλες σχετικά με την εικόνα της, η Kate βρίσκεται κάπου στη μέση ενώ η Diana ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο. Η Lowe εξέτασε τους γραφικούς χαρακτήρες εις βάθος καθώς και τις υπογραφές τους.

Οι γυναίκες που παντρεύτηκαν τους Άγγλους Μονάρχες έχουν πολλά κοινά. Η Diana, η Kate και η Meghan είναι όλες κομψές, έχουν στυλ, είναι έξυπνες και γενναιόδωρες, ενώ τα θετικά τους στοιχεία δε σταματούν εδώ. Μια συνήθεια που ενώνει και τις τρεις τους είναι ότι τους άρεσε να μοιράζονται χειρόγραφα σημειώματα για να δείχνουν την αγάπη τους στους άλλους και μέσα από αυτά βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για το χαρακτήρα τους. Η Sheila Lowe,γραφολόφος και συγγραφέας, μίλησε στο “She Knows” για όλες τους:

O γραφικός χαρακτήρας της Meghan Markle: “Η γραφή της Meghan Markle είναι όμορφη, έχει πολλά καλλιγραφικά στοιχεία τα οποία τραβούν την προσοχή, αλλά από την άλλη έχει τον τρόπο της να κρατά τις αποστάσεις. Αυτό που μας λέει, είναι ότι η Meghan θέλει να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα ομορφιάς, τελειότητας και μοναδικότητας η οποία όμως κρίνει λίγη ανασφάλεια. Ο γραφικός της χαρακτήρας δείχνει μια γυναίκα η οποία έχει έντονο συναίσθημα, όμως προσπαθεί να δείξει προς τα έξω μόνο όσα θέλει η ίδια να δουν. Τέλος νιώθει άνετα με τη δημοσιότητα διότι ξέρει να διαχειρίζεται την εικόνα της.”

Ο γραφικός χαρακτήρας της Meghan Markle

O γραφικός χαρακτήρας της Kate Middleton: “H γραφή της Kate δε θα μπορούσε να είναι πιο αντίθετη από εκείνον της Meghan και δε μιλάμε για καλύτερη ή χειρότερη, απλώς εντελώς διαφορετική. Αυτό δείχνει ότι ο χαρακτήρας της είναι κι αυτός διαφορετικός: O γραφικός χαρακτήρας της Kate είναι ευέλικτος, λιτός, αυθεντικός και δείχνει μια γυναίκα η οποία επιθυμεί να απλοποιήσει το περιβάλλον και να ζει αρμονικά. Το ότι τα γράμματά της γέρνουν ελαφρώς προς τα δεξιά δείχνει ότι μπορεί να προσπερνάει τις δυσκολίες όταν αυτές παρουσιάζονται με έναν πραγματιστικό και ρεαλιστικό τρόπο.”

Ο γραφικός χαρακτήρας της Kate Middleton

O γραφικός χαρακτήρας της Lady Diana: ” Ο τρόπος που γράφει η Di είναι τόσο αναγνωρίσιμος: Τα μεγάλα στρογγυλά γράμματα δείχνουν μια γυναίκα που χρειάζεται αγάπη, τρυφερότητα, προσοχή και αποδοχή. Τα γράμματά της δεν έχουν γωνίες και αυτό δείχνει ότι αυτό που επιθυμεί είναι στη ζωή της να υπάρχει αρμονία και δυναμισμός, ενώ η ελευθερία ήταν μια επιτακτική ανάγκη για εκείνη.”

Ο γραφικός χαρακτήρας της Lady Dianamarieclaire/photo: video screenshot