Διακοπές στην πόλη; Kι όμως γίνεται!

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, λέει ο σοφός λαός, και το καλοκαίρι επίσης, συμπληρώνουμε εμείς!

Κάντε βόλτες πεζοί και όχι με το αυτοκίνητο, φάτε παγωτό, δροσιστείτε στα πάρκα και στις πλατείες, δείτε ταινίες στα θερινά σινεμά… 

Βόλτα στα πάρκα, στην παραλία, στις πλατείες

(Κοστίζει όσο μια μπίρα- ή και καθόλου)

Μπορείς να πάρεις το άλλο σου μισό και να περπατήσετε. Όταν βρείτε ένα καλό σημείο ανοίξτε τις μπίρες και πείτε τα κάτω από τα αστέρια ή το ηλιοβασίλεμα.

 

Ποδηλατάδα

(Τotally free)

Πάρε τους φίλους σου και ξεκινήστε μια μεγάλη βόλτα στην παραλία ή σε ένα μέρος της περιοχής σου που αξίζει να το δείτε!

 

Μες τα θερινά τα σινεμά

(Αν έχεις μέχρι και 10 ευρώ)

Τέτοιους θεσμούς τους κρατάμε με νύχια και με δόντια γιατί δεν μας έχουν μείνει και πολλά ρομαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή! Με θέα τα αστέρια, είναι μία από τις πιο όμορφες συνήθειες του καλοκαιριού.

 

Ψώνια από τους πάγκους

(Ξεκινώντας από μισό ευρώ)

Αν κάνεις μια βόλτα στις πλατείες θα ανακαλύψεις απίστευτα πράγματα από τους πλανόδιους με ένα ή δύο ευρώ! Από βραχιόλια και κολιέ, μέχρι μαγιό και κουζινικά! 

 

Street performances

(Αν δεν έχεις μία)

Τέτοιες εποχές μπορείς να δεις ακροβάτες που κάνουν πρόβες, διάφορους τρελάρες ξένους που έχουν ξεχαστεί στην πόλη και βγάζουν το φαγητό τους κάνοντας ζογκλερικά στους δρόμους, και ό,τι μπορείς να φανταστείς, θα περάσει μπροστά στα μάτια σου.

 

Μπάνιο τις Κυριακές

(Βάλτε βενζίνη ρεφενέ)

Είτε με το αυτοκίνητο, είτε με ΚΤΕΛ, το μπάνιο σου να το κάνεις κάθε εβδομάδα για να μη νιώθεις εντελώς εκτός κλίματος. 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu