• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Δεν τον γνωρίζει καν»: Διαψεύδει η Θεσσαλονικιά γιατρός τα περί σχέσης της με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν τον γνωρίζει καν»: Διαψεύδει η Θεσσαλονικιά γιατρός τα περί σχέσης της με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον σεφ του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η όμορφη γιατρίνα από τη Θεσσαλονίκη Κρίστη Κάκαλου.

Δημοσίευμα της Real Life ανέφερε ότι ο σεφ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης γαλανομάτας γιατρού από τη Θεσσαλονίκη κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η νεαρή.

Διαψεύδει τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο η γιατρός

Με δήλωσή της στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», η κυρία Κάκαλου ανέφερε πως όχι απλά δεν έχει σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά δεν τον γνωρίζει καν.

«Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια, όσο και το περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο!! Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων» αναφέρει η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη. «Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος και του προσώπου μου», συνέχισε.

Διάψευση και από το περιβάλλον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Την είδηση διέψευσε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, η τηλεκριτικός Τίνα Μεσαροπούλου μετέφερε την αντίδραση από το περιβάλλον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σημειώνοντας και εκείνος με τη σειρά του ότι δεν γνωρίζει την νεαρή.

iefimerida.gr – photo: video screenshot