Ένα viral βίντεο δείχνει έναν άνδρα ντυμένο με στολή παραλλαγής να φαίνεται να κατασκευάζει ένα όπλο παιχνίδι στο σταθμό Whitechapel το περασμένο Σάββατο πριν το στρέψει προς ένα τρένο καθώς οι επιβάτες παρακολουθούν.
Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών (BTP) επιβεβαίωσε γρήγορα την Τετάρτη ότι πίστευε ότι το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο δείχνει «έναν άνδρα με απομίμηση όπλου» και αφού τον συνέλαβε είπε ότι ήταν ντυμένος έτσι επειδή πήγαινε σε αφιερωματικό συνέδριο για ταινίες και κόμικ. Ο 20χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή απομίμησης πυροβόλου όπλου με πρόθεση να προκαλέσει φόβο ή βία και μία κατηγορία για κατοχή επιθετικού όπλου.
Πρόκειται για την γνωστή εκδήλωση Comic Con που είναι δημοφιλής σε παγκόσμιο επίπεδο. Το comic-con είναι μια εκδήλωση που επικεντρώνεται σε κόμικς και σχετικές μορφές ψυχαγωγίας της ποπ κουλτούρας, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και βιντεοπαιχνιδιών. Χιλιάδες φαν μεταμφιέζονται στους αγαπημένους τους χαρακτήρες και παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς «καλύτερης στολής».
Ο επικεφαλής επιθεωρητής ένοπλης αστυνόμευσης της BTP Μάρτιν Γκρέιτον δήλωσε: “Κάθε χρόνο γύρω από το Comic Con, λαμβάνουμε αναφορές από ανθρώπους που έχουν ανησυχήσει από τη μεταφορά όπλων στο τρένο“.
🚨Carrying GUNS on the London Underground now?
— Basil the Great (@Basil_TGMD) January 31, 2025
Is this real? 😐 pic.twitter.com/Ul2e4X2s7K
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι
- Οικ. Πατριαρχείο: Στο Φανάρι ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος
- Σύλληψη 50χρονου στην Κηφισιά για αρχαία – Κατασχέθηκαν τμήματα αμφορέων
- Ο απίστευτος λόγος που ένα σνακ πουλήθηκε σε δημοπρασία για δεκάδες χιλιάδες δολάρια (Photo)
- Οι Νεάντερταλ κυνηγούσαν γιγάντιους ελέφαντες που είχαν ταξιδέψει πάνω από 300 χιλιόμετρα, λένε ερευνητές
- Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ αποκλείουν αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο Στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με την Κάλας









