Τέσσερις τύποι διακόσμησης βιομηχανικού στυλ

Η βιομηχανική διακόσμηση ξεκίνησε δυναμικά σαν ένα σοβαρό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού. Οι επιμελημένες κακοτεχνίες του χώρου του σπιτιού αποδίδουν ένα έντονο τρόπο διαβίωσης με κομψά χαρακτηριστικά.

Ωστόσο καθώς η βιομηχανική διακόσμηση του σπιτιού εξελίσσεται, βλέπουμε διαφορετικά στυλ, με θέματα και επιρροές να συγχωνεύονται με αυτή την αισθητική. Τέσσερις βιομηχανικοί εσωτερικοί χώροι που χαρακτηρίζουν αυτή τη συλλογή φέρνουν στην επιφάνεια το καθένα πολύ διαφορετική γεύση.

Κάντε μια περιπλάνηση στις σοφίτες όπου η αγάπη της αρχιτεκτονικής συναντά το πάθος για μουσική, διάβασμα και δημιουργία. Ένα βιομηχανικού στυλ διαμέρισμα, έχει την αίσθηση αγροικίας με πολλά μοντέρνα στοιχεία που αντανακλούν ζεστασιά και όμορφη διάθεση.

Το πρώτο σχέδιο είναι μια βιομηχανική σοφίτα 100 τετραγωνικών σχεδιασμένη για ένα νεαρό τύπο.

Καθώς κοιτάζουμε το σπίτι, υποθέτουμε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει μια σταδιοδρομία στην αρχιτεκτονική ή στη μηχανική. Ένα σχέδιο πόλεως εκτείνεται σε μια τοιχογραφία, και το καβαλέτο του καλλιτέχνη έχει ένα σχέδιο σύγχρονου κτιρίου.

Ξεκινώντας από τη γωνιά της μουσικής, η διακόσμηση του τοίχου της τηλεόρασης έχει μια πανέμορφη διάταξη ακατέργαστων ξύλινων πάνελ του δεν δεσμεύουν το φυσικό φως.

Η όμορφη τραπεζαρία συνδέεται με το το καθιστικό. Το τραπέζι τεσσάρων μεταλλικών πλαισίων με την ξύλινη οροφή είναι τοποθετημένη πάνω σε τροχούς. Ένας προσαρτημένος μεταλλικός θόλος διασταυρώνεται από πάνω σαν μια γέφυρα, και ενσωματώνει τον φωτισμό βιομηχανικού στυλ. Ο πάγκος με το καφέ δερμάτινο μαξιλάρι και τις πράσινες μεταλλικές καρέκλες απέναντι, συμπληρώνουν την ιδιαιτερότητα της τραπεζαρίας.

Η κουζίνα είναι ένα άλλο ξεχωριστό κομμάτι αρχιτεκτονικής πρωτοτυπίας. Αυτή τη φορά ο μεταλλικός σκελετός και το γυαλί κυριαρχούν και διαχωρίζουν το χώρο από το υπόλοιπο του σπιτιού.
Ο πάγκος για το πρωινό εκτείνεται έξω από την τη δομή της κουζίνας, με κατεύθυνση προς το μέρος της τραπεζαρίας.

Δύο σειρές φώτων στην οροφή, φωτίζουν την απλή κουζίνα.

Το γεωμετρικό σχέδιο της σιδερένιας πόρτας με επιφάνεια από γυαλί, διαχωρίζει σαν τοίχος το υπνοδωμάτιο από το σαλόνι .

Το πνεύμα αρχιτεκτονικής και μηχανικής μπορεί να συνεργαστεί άνετα στο βιομηχανικό χώρο εργασίας της κρεβατοκάμαρας. Τα τέσσερα εκτυπωμένα κάδρα απεικονίζουν σχέδια διαστημόπλοιων του star wars.

Στο δεύτερο διαμέρισμα βιομηχανικού στύλ, η εικονογραφημένη τοιχογραφία του Superman μας αναλύει τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Του αρέσουν τα κόμικς και προφανώς είναι λάτρης των εσωτερικών φυτών.

Ένα ντουλάπι χρησιμοποιείται ως κονσόλα πολυμέσων κάτω από την τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Στο μικρό ενιαίο καθιστικό αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα παιχνίδι, και στιγμιαία κοιτάς έξω από το μικρό παράθυρο του αεροπλάνου.

Η ασπρόμαυρη κουζίνα φωτίζεται στο ένα άκρο της με τον φωτεινό κίτρινο ψυγείο-καταψύκτη.

Ένα άλλο κομμάτι της τέχνης κόμικς κοσμεί τον τοίχο της βιομηχανικής κρεβατοκάμαρας.

Το σύστημα της εκτεθειμένης ντουλάπας, παρουσιάζει τα ομοιόμορφα τοποθετημένα ρούχα.

Στο μπάνιο κυριαρχεί ο τοίχος από υαλότουβλο.

Ένας πανύψηλος πέτρινος τοίχος κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο σαλόνι με το εκπληκτικό διακοσμητικό κομμάτι τοίχου για την τηλεόραση. Ο λαμπτήρας τοίχου swing swing wall είναι η κύρια πηγή φωτός στο δωμάτιο.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα φιλοξενούν μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα.

Η ρουστίκ οροφή με ξύλινα δοκάρια είναι επενδεδυμένη με φωτισμό βιομηχανικού στυλ. Οι τετραγωνισμένοι ξύλινοι κορμοί, συνεχίζουν την αίσθηση της υπαίθρου, αν και η κουζίνα στερείται τον τυπικό νεροχύτη μιας αγροικίας. Οι ξύλινες καρέκλες αποτελούν μέρος της βιομηχανικής τραπεζαρίας, παράλληλα με τις μεταλλικές εναλλακτικές λύσεις.
Τα λευκά κατσαρολικά φαίνονται διακοσμητικά και ελαφριά, καθώς κρέμονται πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.

Χτυπώντας στην πόρτα του τέταρτου σπιτιού, μπαίνουμε στο βιομηχανικό σαλόνι 270 τετραγωνικών μέτρων των δύο επιπέδων. Η εξοχική κατοικία κοντά στο Κίεβο, σχεδιάστηκε για ένα νεαρό ζευγάρι.

Η διάταξη επίπλων στο σαλόνι, με τις εναλλαγές στην πέτρινη υφή των τοίχων δημιουργεί μια όμορφη αίσθηση.

Η βιομηχανική διακόσμηση είναι γεμάτη χιούμορ και έναν ασυνήθιστα αναζωογονητικό συνδυασμό. Τα σήματα κατεύθυνσης δείχνουν τις περιοχές του σπιτιού και τη φωτεινή κουζίνα με τα μοβ ντουλάπια. Οι μεταλλικές διχτυωτές καρέκλες του μπαρ έχουν μαξιλάρια Union Jack και φωτίζονται από ένα φωτιστικό σωλήνα με το λογότυπο του Jack Daniels . Το Graffiti «Central Perk» ζωντανεύει τον τοίχο, παραπέμποντας στη σειρά «φιλαράκια» δίνοντας πολύ πολύ φιλική χροιά στην ατμόσφαιρα.

Αυτό το πολύχρωμο γραφείο στο σπίτι, είναι βέβαιο ότι θα σας δώσει δημιουργικές ιδέες για το δικό σας σπίτι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu