Ρουστίκ Ιδέες για ένα ζεστό σαλόνι

Όταν μιλάμε για εσωτερικούς χώρους σε ρουστίκ στιλ, πολλοί σκέφτονται ένα ξύλινο περιβάλλον.

Οι πέτρινοι τοίχοι, και το ζεστό τζάκι στο κέντρο του δωματίου μεταφέρει το χώρο πίσω στο χρόνο σε μια άλλη εποχή. Ίσως είναι αλήθεια.
Ωστόσο, τα κρυμμένα μυστικά κάτω από το τραχύ, ρουστίκ εξωτερικό περίβλημα, εξακολουθεί να προσφέρει τις σύγχρονες ανέσεις και τα gadgets των νέων, που κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη.
Υιοθετώντας ένα ρουστίκ στυλ ζωής δεν σημαίνει λιγότερη πολυτέλεια. Αγκαλιάζει την ανεπιτήδευτη, κομψή αισθητική και έρχεται πιο κοντά στη φύση.

Χάρη στην επινοητικότητα των σύγχρονων σχεδιαστών, μπορείτε τώρα να συνδυάσετε το σύγχρονο και το ρουστίκ, με ένα ισορροπημένο λογικό τρόπο για να δημιουργήσετε κομψά σαλόνια που προσφέρουν την καλύτερη προοπτική των δύο κόσμων. Φέρνουν πίσω παιδικές μνήμες διακοπών στα βουνά, μαζί με την νοσταλγική αίσθηση της φύσης.

Σκεφτείτε την εγκατάσταση, σε σύγχρονα πέτρινα σπίτια. Όταν ξεκινήσετε την οικοδόμηση του σπιτιού σας βλαλτε στο σχεδιασμό του φυσική πέτρα σε κάποιους εσωτερικούς τοίχους του δωματίου που θα επιλέξετε, με την ποιότητα, το είδος, και το μέγεθος της φυσικής πέτρας που θέλετε. Ο βράχος δείχνει επιβλητικά όμορφος, αλλά πρίν το εγκαταστήσετε πρέπει να σκεφθείτε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να αλλαχτεί, αν αλλάξετε γνώμη μακροπρόθεσμα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων φυσικής πέτρας, που μπορείτε να επενδύσετε στο πέτρινο σπίτι σας., χωρίς να δεσμεύεστε για το στύλ. Είτε πρόκειται για ένα σύγχρονο-τύπου σπίτι ,ή παραδοσιακό και μινιμαλιστικό, η φυσική πέτρα στα περισσότερα δωμάτια αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το χώρο. Δίνει την εντύπωση ενός ζεστού, φυσικού και ευέλικτου σπιτιού. Μπορείτε άνετα να αποφύγετε τον μονότονο βαρετό και άκαμπτο σχεδιασμό.

Αυτό το σαλόνι, είναι ένα από τα πολλά σχέδια που δημοσιεύθηκαν στην γκαλερί διακόσμησης σπιτιού. Το σύγχρονο σαλόνι δένει απόλυτα με την τραχιά επιβλητική πέτρα, και δίνει ένα εκλεπτυσμένο καθιστικό σε ένα μικρό αλλά ζεστό ρουστίκ σπίτι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu