Πολυτέλεια στο σαλόνι σας

Η πολυτέλεια έχει την τιμητική της

Η πολυτέλεια έχει την τιμητική της και έβγαλε τα καλύτερα σχέδια για το δικό σας άνετο σαλόνι, σε όλα τα στυλ, από ρουστίκ casual, παραλιακό και άκρως χλιδάτο.

Μου αρέσουν τα μεγάλα σαλόνια, με πολλά καθίσματα όλων των τύπων που συνοδεύονται από μεγάλες μαξιλάρες, τζάκι, ψηλά ταβάνια, κρυφό φωτισμό και υπέροχο φυσικό φως από μεγάλα παράθυρα.

Το τεράστιο σαλόνι με τα ξύλινα δοκάρια οροφής, τα ρουστίκ έπιπλα και το μεγάλο πέτρινο τζάκι δίνει το επιβλητικό του στίγμα στην πολυτέλεια.
Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντέξουν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων για την ανακαίνιση του σαλονιού, αλλά μπορούμε να εκτιμήσουμε την προσφορά τους και να πάρουμε κάποια έμπνευση από αυτούς τους πανέμορφους χώρους για το δικό μας σπίτι.

Αυτός ο χώρος φιλοξενεί μια γκαλερί επίπλων που συνδυάζουν δυο στυλ, Το σύγχρονο και το παλαιωμένο ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Επιδεικνύει με απλότητα την κομψή εμφάνιση του καθιστικού, και των άλλων επίπλων που αναμιγνύονται στο χώρο δίνοντας ένα διασκεδαστικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

Ηλιακό Σαλόνι

Το επικό πολυτελές σαλόνι είναι από φημισμένο σχεδιαστή Floyd Mayweather. Το υπόλευκο χρώμα του δωματίου έρχεται σε αντίθεση με το ξύλινο σκούρο δάπεδο. Οι γαλλικού τύπου γυάλινες πόρτες φωτίζουν το χώρο προσθέτουν ανάγλυφη υφή στις μικρές επιφάνειες των τοίχων, ενώ το μεγάλο τζάκι ζεσταίνει ατμοσφαιρικά το χώρο.

3 σαλόνια-σε-ένα

Ο ιδιοκτήτης LeBron James χρειαζόταν ένα μεγάλο σπίτι. Ο τεράστιος χώρος καθιστικού που ανοίγει σε μια ιδιότυπη βεράντα γίνεται ένας ακόμη χώρος καθιστικού στην αυλή. Ο συνδυασμός ασπρόμαυρων επίπλων μιας μεγάλης σχεδιαστικής συλλογής, δίνουν ένα δραματικά πολυτελή τόνο που ηρεμεί με την θέα της φύσης.

Το μεγαλείο της Τοσκάνης

Η Ellen Degeneres είναι η γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, αλλά είναι επίσης γνωστή για την αγορά και ανακαίνιση σπιτιών.
Αυτό το σαλόνι βρίσκεται σε μια βίλα της Τοσκάνης που αγόρασε και ανακαίνισε πρόσφατα. Διαθέτει μοναδικούς δοκούς οροφής, πέτρινο τοίχο και τζάκι, δάπεδο με παλαιωμένου τύπου πλακίδια και δροσερά σύγχρονα έπιπλα που συνδυάζουν ωραία τις παλιές πέτρινες και ξύλινες οροφές.

Ανδρική πολυτέλεια

Το αρχοντικό του Floyd είναι επικό. Εδώ είναι ένα άλλο σαλόνι από το μοναδικό σπίτι – που είναι off-the-charts . Είναι πολύ αρρενωπό με ενσωματωμένο μαύρο σύνθετο, μεταλλικές λεπτομέρειες στα έπιπλα και σκούρο δάπεδο που έρχονται σε αντίθεση με ένα μεγάλο λευκό χαλί που καλύπτει σχεδόν όλο το χώρο.

Η μεγάλη ρουστίκ αίθουσα

Είναι απλά καταπληκτικό. Το ρουστίκ σαλόνι της Miley Cyrus, είναι περισσότερο μια μεγάλη αίθουσα ίσου μεγέθους με αυτές που βρίσκονται στα κάστρα, με επιβλητική οροφή, πέτρινο τζάκι, ρουστίκ έπιπλα, ξύλινα δάπεδα και πολυέλαιο στο ίδιο στυλ.

Σύγχρονη άνεση

Το λιτό αλλά σύγχρονο σπίτι της Jane Fonda, μας προσγειώνει στα κλασικά σύγχρονα καθιστικά. Δεν είναι μεγάλο αλλά είναι σίγουρα ωραίο, με λευκούς καναπέδες, μεγάλο γυάλινο τραπέζι, ξύλινη οροφή και λευκούς τοίχους.

Ένα μικρό παλάτι

Αυτό το άνετο σαλόνι διαχέεται μέσα από τις καμάρες, και δίνει την αίσθηση θαλπωρής. Ο χώρος του σπιτιού είναι όμορφα διακοσμημένος με μπαρ, μεγάλο τζάκι, κομψούς πολυελαίους στο χώρο του καθιστικού, ψηλές οροφές και δάπεδο από σκούρο ξύλο. Αυτό το σαλόνι ανήκε στο παλιό σπίτι της Britney Spears.

Εδώ είναι ένα δεύτερο μεγαλύτερο σαλόνι με πιάνο. Ο τεράστιος χώρος «αεροδρομίου» είναι πολύ επιβλητικός με τους μεταλλικούς δοκούς στην οροφή και το αίθριο που οδηγεί στον κήπο.

Παλατιακό μεγάλο σαλόνι

Δείτε αυτό το μεγάλο σαλόνι έξω. Είναι μια αίθουσα χορού με δύο χώρους καθιστικού που διαχωρίζονται από «αεροδιάδρομο». Αυτό το σαλόνι είναι τουλάχιστον 300 τετραγωνικά Διαθέτει δύο ξεχωριστές περιοχές καθιστικού. Το ένα έχει λευκό δέρμα και το άλλο πιο τυπικό στυλ. Το καθένα έχει τζάκι, και τεράστιο χώρο για να απολαύσετε ένα παιχνίδι χόκεϊ . Μαντέψτε ποιο ζευγάρι διασήμων ζει εδώ. Ο Jay-Z και η Beyonce.

Εξωτερικό / εσωτερικό σαλόνι

Σκέφτεστε ότι πρόκειται για αίθριο, αλλά είναι πραγματικά εσωτερικός / εξωτερικός χώρος σαλονιού. Το all-time σαλόνι σχεδιάστηκε από την σχεδιαστική εταιρεία SAOTA, και αναδεικνύει μια έξοχη αρχιτεκτονική.

Παραθαλάσσια αίγλη

Αυτό το σαλόνι είναι το καλύτερο για ένα παραλιακό αρχοντικό. Είναι ευάερο, έχει άφθονο φως και είναι ανοιχτό με την τραπεζαρία και κουζίνα.
Ο εντυπωσιακός χώρος του σπιτιού σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρεία Hughes Umbanhowar Architects.

Σύγχρονη Λάμψη

Το σύγχρονο πολυτελές καθιστικό με την ξύλινη οροφή, τα τεράστια παράθυρα και πολύχρωμα έπιπλα, είναι σχεδιασμένο από την εταιρεία Grupo Arquitectura.

Κλασική βιοτεχνική πολυτέλεια

Το καταπληκτικό άνετο και πολυτελές, διώροφο σαλόνι βρίσκεται σε ένα βιοτεχνικού στυλ σπίτι. Είναι μια πολύ δημοφιλής εικόνα σαλονιού με πολύ καλό λόγο.

Εδώ είναι το ίδιο σαλόνι από διαφορετική γωνία.

Σύγχρονη πολυτέλεια

Αυτό το πολύ ενδιαφέρον μοντέρνο σαλόνι έχει έπιπλα κατόπιν παραγγελίας. Το μαρμάρινο πάτωμα, δεν είναι στην λίστα της τρέχουσας μόδας, αλλά σίγουρα σε αυτό το μοναδικό χώρο, λειτουργεί πολύ καλά δίνοντας λάμψη πολυτέλειας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu