Πανέμορφοι εσωτερικοί φεγγίτες

Οι φεγγίτες μπορούν να αλλάξουν εντελώς την αίσθηση ενός δωματίου.

Δεν αφήνουν απλά το φυσικό φως να διαχέεται μέσα στο δωμάτιο αλλά, δημιουργούν επίσης μια αίσθηση ανοιχτού χώρου εναρμονισμένο με τη φύση. Η προσθήκη γυαλιού σε χαμηλή οροφή κάνει την οροφή να φαίνεται ψηλότερη. Βλέποντας τον ουρανό μέσα από ένα ψηλό ταβάνι, σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι είστε μέρος του υπαίθριου χώρου. Ένα παράθυρο πάνω από το κρεβάτι σας σας επιτρέπει να κοιτάξετε τα αστέρια τα σύννεφα, ή δείτε τη βροχή να πέφτει πάνω στο παράθυρο. Εάν έχετε παράθυρο πάνω από μια τραπεζαρία είναι σαν να τρώτε κάτω από τα δέντρα.

Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να απολαύσετε έναν φεγγίτη στο σπίτι σας. Πιο κάτω θα δείτε εμπνευσμένες ιδέες από γκαλερί με τις πιο αγαπημένες εγκαταστάσεις φεγγίτη.

Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που χαίρονται τον ήλιο, αλλά και τα φυτά εσωτερικών χώρων που ανθίζουν κάτω από έναν καλά τοποθετημένο φεγγίτη. Απλά προσέξτε ώστε η ανάπτυξή τους να μην σας αποκλείσει το φως.

Το φως της οροφής έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει σε ένα μοντέρνο σαλόνι το πατάρι και να δημιουργηθεί άλλο ένα επίπεδο -μεσοπάτωμα – προσθέτοντας αρκετά τετραγωνικά στο σπίτι σας.

Οι φεγγίτες πραγματικά ολοκληρώνουν την ευάερη εμφάνιση ενός σύγχρονου καθιστικού με λευκό τοίχο. Μπορούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα συμβατικά παράθυρα προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερο χώρο στον τοίχο για έπιπλα ή βιβλιοθήκες.

Ένας μόνο φεγγίτης μπορεί να είναι αρκετός για να φωτίσει ευχάριστα τις σκιώδες γωνίες ενός εξαιρετικά μεγάλου δωματίου.

Ακόμα κι αν ένα δωμάτιο έχει ήδη πολλά παράθυρα, το άνοιγμα της οροφής μπορεί να αλλάξει περισσότερο τη δυναμική του χώρου. Το οκταγωνικό σχήμα φεγγίτη στην οροφή φέρνει επιπλέον ηλιοφάνεια στο κέντρο αυτού του καθιστικού με τα διπλά παράθυρα.

Αυτοί οι επίπεδοι φεγγίτες ενισχύουν το φως μέσα στα δωμάτια, ρίχνοντας ηλιόλουστες αντανακλάσεις πάνω στην κουζίνα και τραπεζαρία, στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Ένας ορθογώνιος φεγγίτης πλημμυρίζει το μεγάλο σαλόνι με φυσικό φως, και δεν αφήνει καμία γωνία σκοτεινή σε όλη τη διαδρομή του. Αυτός ο σχεδιασμός έχει επίσης ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό.

Η ξύλινη οροφή σε αυτό το σαλόνι που ανήκει σε ένα λάτρη βιβλίων, προσελκύει την προσοχή στον φεγγίτη και δίνει πρόσθετο φυσικό φως – ιδανικό για ανάγνωση
.

Οι χοντροκομμένες ξύλινες φυσικές οροφές φαίνονται πολύ όμορφοι, αλλά μπορούν επίσης να βαρύνουν και να κλείσουν ένα δωμάτιο. Η αφαίρεση ενός μέρους των δοκών οροφής για ένα φεγγίτη είναι μια έξοχη ιδέα για να φωτίσει και να μαγνητίσει το βλέμμα.

Η οροφή εξαφανίζεται τελείως όταν τοποθετήσετε από άκρη σε άκρη γυαλί.

Αυτή η τεράστια έκταση γυάλινης οροφής υποστηρίζεται από γυάλινα στηρίγματα ακριβώς πάνω από αυτή τη σύγχρονη τραπεζαρία. Οι λωρίδες λυχνίας φωτός επισημαίνουν το περίγραμμα της εγκατάστασης.

Τι λέτε για μερικά βιτρό για να χρωματίσετε την ημέρα σας;

Ο επίπεδος φεγγίτης βρίσκεται σε όλο το μήκος αυτού του σύγχρονου χώρου κουζίνας / τραπεζαρίας / σαλονιού. Τα κρεμαστά φώτα φωτίζουν το γυαλί τη νύχτα.

Ο συνδυασμός διαφόρων κεκλιμένων επιπέδων και κατακόρυφων στοιχείων δίνει σε αυτή την απλή λευκή κρεβατοκάμαρα μια δραματική εμφάνιση.

Τα διπλά παράθυρα velux επιμηκύνουν τη γραμμή του φωτός.

Αυτό το υπνοδωμάτιο παιδιού έχει μια ονειρική θέα χνουδωτών σύννεφων – όχι μόνο στα αυτοκόλλητα των τοίχων αλλά με πραγματικούς σχηματισμούς που επιπλέουν πάνω από το κεφάλι του. για να παρακολουθεί και να βλέπει τα σχήματα που παίρνουν.

Το επίπεδο του υπογείου απολαμβάνει το φυσικό φως από επάνω μέσω των φρεατίων. Μπορείτε να στείλετε επιπλέον φως στις σκάλες του υπογείου τοποθετώντας ένα μεγάλο φεγγίτη ακριβώς πάνω από αυτές.

Τα δωμάτια με αναδιπλούμενες πόρτες θολώνουν τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά μια γυάλινη οροφή πραγματικά αφήνει τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ανοιχτό στην ύπαιθρο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu