Πανέμορφες κουζίνες και τρόποι να τις διακοσμήσετε

Το φαγητό και η προετοιμασία του είναι πρωταρχικής σημασίας για την καθημερινότητα και η κουζίνα έχει την δική της μοναδική θέση στο σπίτι μας.

Ο χώρος της κουζίνας έχει εξελιχθεί τεχνολογικά δίνοντάς μας την άνεση και την πολυτέλεια για γαστρονομικές εμπνεύσεις.
Αυτά τα σχέδια δείχνουν μερικούς τρόπους που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα με δροσερές αποχρώσεις και επιλεγμένα αξεσουάρ .

Εάν επιθυμείτε μια καθαρή και ευάερη εμφάνιση στην κουζίνα σας, σκεφτείτε αυτούς τους ήσυχους και λαμπερούς τόνους του λευκού στα ντουλάπια, τον πάγκο, και το ενσωματωμένο τραπέζι, για να αναπαράγετε την ίδια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Αυτό το θέμα της κουζίνας είναι εμπνευσμένο από την Άνοιξη, όπου το λαμπερό φως του ήλιου απλώνεται στη φύση .
Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας με τους πράσινους χρωματικούς τόνους του τοίχου βοηθούν τη σχεδίαση της κουζίνας να έχει αυτή την ανάλαφρη διάθεση. Οι ξύλινες λεπτομέρειες, προσθέτουν το νωπό άρωμα της εξοχής
.
Ισπανικό ρουστίκ στιλ κουζίνας με στρώματα terra-cotta

Αυτή η κουζίνα είναι τεράστια και ευρύχωρη, χρησιμοποιώντας δυνατά γήνινα χρώματα για το πάτωμα και τον πάγκο, όπως και για τα δοκάρια της οροφής. Τα λευκά ντουλάπια της κουζίνας, δίνουν μια ανάλαφρη νότα στην κουζίνα που ισορροπεί με τα σκουρόχρωμα ισπανικά κεραμικά πλακάκια.

Ρουστίκ κουζίνα με στρώμα από γρανίτη και πέτρινα δάπεδα

Ο συνδυασμός χρωμάτων και επιφανειών σε αυτή την κουζίνα, προσφέρει πραγματικά μια κλασική αίσθηση απλότητας και ζεστασιάς.
Η κρεμώδη απόχρωση του τοίχου και το δάπεδο που είναι καλυμμένο με σκούρα πλακίδια, εναρμονίζονται πλήρως με τα ξύλινα ντουλάπια.

Η σύγχρονη βιομηχανικού στύλ κουζίνα, προσφέρει άνεση απλότητα και καλή πρόσβαση σε όλα τα χρηστικά αντικείμενα. Οι γρανιτένιες πλάκες δαπέδου, συγχρονίζονται με τα λευκά ντουλάπια και την ξύλινη απόχρωση του σαλονιού, δίνοντας χαλαρότητα στον ενιαίο χώρο.

Τυπική κουζίνα με πέτρινους τοίχους από κεραμοσκεπή

Η σκοτεινή καρυδιά δίνει το δικό της γήινο και πολυτελές ύφος στα ντουλάπια της κουζίνας, που ολοκληρώνεται με τις γκρί αποχρώσεις του γυαλισμένου γρανίτη. Αυτή η μοντέρνα κουζίνα έχει μεσογειακές επιρροές, δημιουργώντας ρουστίκ και σύγχρονη εμφάνιση στον χώρο.

Ευρωπαϊκού στυλ κουζίνα

Η διαφορετική υφή και απόχρωση του ξύλου από τα ντουλάπια μέχρι το πάτωμα και τα έπιπλα της τραπεζαρίας σε συνδυασμό με τις άσπρες καρέκλες δημιουργούν μια άνεταη και χαρούμενη ατμόσφαιρα εξοχής με ευρωπαϊκή διακόσμηση.

Λευκά ντουλάπια κουζίνας με σκοτεινό δάπεδο

Η τοποθέτηση λευκών ντουλαπιών κουζίνας δεν δεσμεύει την κουζίνα σε χρωματισμούς της αρεσκείας σας.
Μπορείτε να βάλετε σκούρα ζεστά χρώματα στο δάπεδο και να συνδυάσετε τον πάγκο και τις καρέκλες στην ίδια απόχρωση για να δώσουν έμφαση στην κουζίνα.

Μαύρη και άσπρη κουζίνα

Αυτή η κουζίνα αποκαλύπτει ότι όλα είναι δυνατά. Τα μαύρα πλακάκια δαπέδουν δίνουν ύφος και κομψότητα σε αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα. Οι εναλλαγές του άπρου-μαύρου με τις ξύλινες λεπτομμέρειες του τραπεζιού διατηρούν την κουζίνα μαγευτική χωρίς να δεσμεύουν το φυσικό φως.
Ο μαύρος γρανίτης είναι μια εξαιρετική ιδέα για να φαίνεται η κουζίνα πάντα καθαρή μετά από μια απλή τακτοποίηση.

Μονόχρωμη κουζίνα

Σε αυτό το παράδειγμα σχεδιασμού ασπρόμαυρης κουζίνας, το παλ λευκό χρώμα δεσμεύει το μάτι περισσότερο και επεκτείνει το χώρο. Αυτή η κουζίνα αποκαλύπτει ότι το ασπρόμαυρο ζευγαρώνει με οποιαδήποτε διακόσμηση του σπιτιού.
Οι καρέκλες έχουν λευκούς τόνους αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε όποια απόχρωση σας αρέσει.

Συμπληρωματικά χρώματα

Ο σχεδιαστής Mark D. Sikes ταιριάζει τα άσπρα ντουλάπια της σύγχρονης κουζίνας με μπλε- καρέκλες μπαρ-εστιατορίων, και έντονες συνδυασμένες φωτεινές αποχρώσεις που αντανακλούν στον μαρμάρινο πάγκο.

Κουζίνα εξοχικού

Η υπερσύγχρονη ανακαινισμένη κουζίνα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από οποιοδήποτε διαμέρισμα της πόλης. Η συνδυασμένη φυσική υφή του ξύλου, του μάρμαρου και των μαύρων πλακιδίων στον τοίχο δίνουν την διαχρονική και κομψή απλότητα σε αυτή την κουζίνα.

Συνηθισμένη κλασική Κουζίνα


Σε αυτό το μικρό διαμέρισμα της σοφίτας, που ήταν παλιά εμπορικό κατάστημα, ο ιδιοκτήτης δημιούργησε μια γωνιακή μικρή κουζίνα, που εμπνέει άνεση και ζεστασιά. Ο ενιαίος χώρος χωρίζεται με μια μικρή βιβλιοθήκη, που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και διατηρεί το ίδιο απλό αλλά σύγχρονο ύφος του.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu